2777
2789
عنوان

شده برای فرار از خونه پدر مادر با ازدواج بدبخت بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 55 پست
دیوونه ای مگه منم تو همین شرایطم اما تحمل پدر و مادر سمی برام راحت تر از شوهر داغونه ما که درد کشیده ...

شما چن سالته؟😭

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

الهی بمیرم😭 همسرت اذیت میکنه ؟ خدا چرا نباید تو سرنوشت بی پناها یه پناه بنویسه

اره زندگی خیلی بدی دارم خواهر 😭😭 واسه همین دارم بت میگم اشتباه منو نکن التماست میکنم خانواده ی شوهرم هم با من بدن همه چی با من بده یه ثانیه تو کل عمرم خیر ندیدم چراش چون پدر و مادرم با من خوب نبودن همین و گرنه من الان زندگی خوشی دارم 

سلام بچه ها خوبین میشه کمکم کنید راهکار بدین ۱ . شقیقه هام کم پشتن ۲ . لاغرم کمبود وزن دارم ۳ . پوستم خشکه همیشه جوش میزنم این سه مورد اگه راهکاری دارین کمکم کنید ممنون میشم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین سرجات دختر، از چاله نرو داخل چاه، از کجا می دونی به زودی بهترین خاستگار برات نیاد، فک کردی ازدو ...

درس و کارمو دارم ولی تا درسم تموم شه طول میکشه مستقل شم . ۳،۴ سال دیگه طرحمه کلا میتونم برم شهر دیگه 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

۲۳خیلی درکت میکنم اما نکن ازدواج اشتباه نکن

همسنیم . من کل ماه رمضونو چله و دعا داشتم التماس خدا میکردم خانوادمو اصلاح کنه یا عمر منو در حالی که گناهی ندارم بگیره نمیتونم هم این ور جهنم باشم هم اونجا . ولی خدا صدای منو نشنید . نمیخولستم تهش به اینجا فکر کنم . 

اره زندگی خیلی بدی دارم خواهر 😭😭 واسه همین دارم بت میگم اشتباه منو نکن التماست میکنم خانواده ی شوه ...

🥺 بمیرم برات . واقعا ناراحت شدم . من میدونم مامان و بابا که پشتت نباشن همه میتونن بهت بی احترامی کنن و پشت کنن واسه همین دلم میسوزه .از همین ناراحتم که اگه نمیتونستن با بچه ها خوب باشن چرا جینی بچه اوردن ؟؟؟ چرا مسئولیت قبول نمیکنن مگه من با اختیار خودم به دنیا اومدم 😭

من الان ۹ ساله عروسی کردم و دلم میخواد جدا بشمولی کی طلاق و مهریه میده

اگه شرایطشو داره مهریه نگیر و فقط جداشو

خب چرا همین الان مستقل نمیشی ؟ نمیزارن ؟ منم خیلی شرایط سختی دارم فقط دلم میخواد یک شغل خوب گیرم بیا ...

نه درسم تموم نشه شرایط مالی مستقل شدنو ندارم . مامانمم میگه به یه شوهر مثل فرهنگ خانواده خودمون میدم هرغلطی نتونی بکنی(((: خدایا کسی ندونه فکر میکنه چه گناهی دارم . گناهم فقط درخواست ازادانه رانندگی کردنه . گناهم فقط این ماهی یکبار حق دیدار دوستامو داشته باشم . نه با جنس مخالفم نه پوششم خلاف قانون و شرعه نه هیچ غلط دیگه گناهم دختر بودنه

خوب با نشاورت بیشتر راجب این قضیه صحبت کن اما منم خودم در کودکی جون مادرم شاغل بود کمبود محبت داشتم ...

مشاور گفت باید پدر مادرتم بیان . من همون مشاوره هم فهمیده بودن دیگه نمیزاشتن برم .قرص ها رو قایمکی مینداختم. واقعا گاهی شرایط برای همه گل و بلبل نیست . بقیه یه چیزایی تو زندگیشون دارن شاید ما فکرشم نکنین مثل همین طرز فکر قدیمی مامان بابای من

نه درسم تموم نشه شرایط مالی مستقل شدنو ندارم . مامانمم میگه به یه شوهر مثل فرهنگ خانواده خودمون میدم ...

عزیز اینایی که میگی رو همه داشتیم تو مجردی 

درواقع مادرامون از استرس دوست داشتنه که سختگیری دارن 

چون میترسن جیزای جدیدو تجربه کنیم لطمه بخوریم اونا فکر میکنن با تفکرات سختگیرانه و کنترلگریشون میخوان ازمون محافظت کنن 

ولی بهت میگم همه اینا از دوست داشتن و استرسشونه تو اگر میخوای نرمشون کنی باید سعی کنی بهشون اطمینان بدی و ارامش بدی که از پس فلان کار برمیای 

اونوقت ازادی بیشتری به دست میاری

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم