2777
2789
عنوان

به همچین خواستگاری بله میگفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 54 پست
درسته والا دنبال جذاب ترین ها نیستم اینکه خوشم بیاد نگاش میکنم همین اینو خنثی هستم در حالی که همه خو ...

به خودت فرصت بده 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا من بعد۱۲ساال زندگی مشترک هنوز آنقدر شناخت نسبت به شوهرم ندارم چجوری آنقدر ویژگی با. اطمینان از ...

به هر حال تو اینمدت ایتا دست گیرم شده 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   

جواب بله میدادم اگر اهل خیانت اینا نیس بهم وفاداره و شعور داره ذات درست بله رو میدادم😅

بعضی وقت ها ظاهر ادما خوبه ولی ذاتشون درست نیس واهل خیانته

متاسفانه 

ولی بعضی ها ظاهرشون زیاد اوکی نیس ولی مرام ومعرفت داره وفاداره  شعور داره این واسم مهمع😅💔

آره قبول میکردم. 

چون بعد که میری تو زندگیت میفهمی ظاهر بعد مدتی عادی میشه ، و اینکه از نظر من هر چقدر زن بالاتر و بهتر از شوهرش باشه خیلی بهتره.

شوهر خوشگل رو آدم استرس داره از چنگش در بیارن. 

بعدم اخلاق مهم ترین هست . 

آره بنظرم تو این دوره زمونه کم‌پیش میاد آدم خوش قلب ظاهرم اگه وضعش خوب باشه می‌تونه بهتر کنه

آره 

خودمم میبینم پسرا عوضی شدن آدم حسابی کم پیدا میشه 

جواب بله میدادم اگر اهل خیانت اینا نیس بهم وفاداره و شعور داره ذات درست بله رو میدادم😅بعضی وقت ها ظ ...

دقیقا از همین میترسم 🤦🏻‍♀️

میگم ردش کنم یکی بیاد ظاهرش دقیقا باب میلم بعد اگه اخلاق بد زیاد داشته باشه چی 

فقط خوبی هاشو گفتیبیشتر دقت کن شاید آنقدر دوستش داری بدی شو نمیبینی

کم دیدمش 

مشکلاتی پیش اومد که نتونستیم بیشتر همو ببینیم 

ولی من اینارو فهمیدم ازش 

حالا چند ماهی مونده برای شناخت

آره خودمم میبینم پسرا عوضی شدن آدم حسابی کم پیدا میشه

پسرا که خیلی عوضی شدن هیچ ... حتی مردای سن و سال دار هم عوضی شدن.

شوهر خواهر شوهرم ۴۸ سالشه ولی خیلی خوشتیپ هست و به روز لباس میپوشه ، ولی خب همسرش به علت زایمان و ...چاق شده . 

خواهرشوهرم میگه چون خوشگل بود انتخابش کردم ولی شوهرش الان همش میگه من از تو بهترم ، تو چی داشتی گرفتمت ، چرا تو مثل بقیه زنها کارمند نیستی  ، و همش حس برتر بودن داره. 

و اینکه همش خیانت هم میکنه .. و خانوادش هم پشت گند کاری هاش هستن‌ 

پس به نظرم اخلاق و خانواده دار بودن مهم تره.

الان خوشگلی و قد بلندی به چه درد خواهرشوهرم خورد ؟؟ 

نه همسر خوبی واسه خودش شد و نه پدر خوبی برای بچه هاش ..‌.. 

اگه شرایط ش خوبه...ظاهرش میتونی باب دلت تغییرش بدی...به مرور زمان اخلاق رفتار از همه چی مهمتره...بخص ...

درست میگید 

فعلا به خودم فرصت دادم ببینم میتونم دوسش داشته باشم 

دقیقا از همین میترسم 🤦🏻‍♀️میگم ردش کنم یکی بیاد ظاهرش دقیقا باب میلم بعد اگه اخلاق بد زیاد داشته ب ...

منم، میترسم، گرچه، خواستگار ندارم ولی گرچه اگر می امدن،ببینم اخلاق داره وظاهرش، زیاد اوکی نبود ک جواب بله 

ولی خوب شوهر خوشگل اینکه نگه داری کنی از چنگش، ورنیارنت💔😅

درکت میکنم ولی ب، نظرم تصیمیم درست بگیر چون ی عمر قرار باهاش باشی😅🫀

ولی ایشالله ک یکی بیاد هم خوش اخلاق هم ظاهرش باب دلت باشه🫀

پسرا که خیلی عوضی شدن هیچ ... حتی مردای سن و سال دار هم عوضی شدن.شوهر خواهر شوهرم ۴۸ سالشه ولی خیلی ...

بنده خدا خواهر شوهرت چقد عذاب میکشه .... 

منم از همین اتفاقا میترسم 

این چیزی که شما میگی هم تو اطرافم دیدم وضعیت خیلی خرابه 

منم، میترسم، گرچه، خواستگار ندارم ولی گرچه اگر می امدن،ببینم اخلاق داره وظاهرش، زیاد اوکی نبود ک جوا ...

ممنون عزیزم 🥺❤️

امیدوارم توهم با کسی که باب میلته ازدواج کنی ❤️

ازدواج خیلی تصمیم سختیه