2777
2789
عنوان

به همچین خواستگاری بله میگفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 54 پست
بنده خدا خواهر شوهرت چقد عذاب میکشه .... منم از همین اتفاقا میترسم این چیزی که شما میگی هم تو اطرافم ...

آره دیگه ، به خاطر بچه هاش مونده ، و اینکه شوهرش وضع مالیش خوبه ولی میخواد اینو بدون یک ریال طلاق بده .. و میگه اگر میتوتی مهریه بگیر ...  خیلی هفت خط هست . بعد کسی بیرون میبینتش فکر میکنه چقدر جنتلمن هست . خودم قبلا فکر میکردم خیلی خواهرشوهرم خوشبخته .

ممنون عزیزم 🥺❤️امیدوارم توهم با کسی که باب میلته ازدواج کنی ❤️ازدواج خیلی تصمیم سختیه

🫀🫀🫀خواهش میکنم

ممنونم ولی فکرنکنم اونی ک باب دلم هس بیاد خواستگاریم🫀💔🥺من بااون خیلی فرق دارم زمین تااسمون🥺💔

اره خیلی سخته مخصوصا اون، طرف مقابلت هم درکت نکنه بیشتر سختره 💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره دیگه ، به خاطر بچه هاش مونده ، و اینکه شوهرش وضع مالیش خوبه ولی میخواد اینو بدون یک ریال طلاق بد ...

ببخشید ولی چقد آدم پستیه 

واقعا ناراحت شدم برای خواهر شوهرت امیدوارم زودتر از دستش خلاص بشه پیر میشه با این 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   
چون باهاش، فرق دارم و خدا فکرنکنم منو ب اون بروسونه🤦🏻‍♀️💔💔🥺میشه، دعاکنی ک من بهش برسم؟ 🥺

عزیزم من نمیدونم از چه نظر میگی باهاش فرق داری 

اما از خدا می خوام هرچیزی که برات بهترینه اتفاق بیفته ❤️❤️

عزیزم من نمیدونم از چه نظر میگی باهاش فرق داری اما از خدا می خوام هرچیزی که برات بهترینه اتفاق بیفته ...

خوب ازنظر نمیتونم بهت بگم، ولی اون حافظ، قرانه😅💔🥺

ممنونممم گلمم ولی اون اگر همسرمن بشه هیجی، ازخدام نمیخوام🥺خیلی خوبه من درکنارش خدارو حس کردم ولی...... خنه

ایشالله شماهم درکنار همسر اینده تون ی، زندگیی عالی تجربه کنیی و توش هیچ غمی، نداشته باشیییی،

خوب ازنظر نمیتونم بهت بگم، ولی اون حافظ، قرانه😅💔🥺ممنونممم گلمم ولی اون اگر همسرمن بشه هیجی، ازخدا ...

ممنونم عزیزمم ❤️❤️

تو هم همین طور