2777
2789
دقیقا منم خود بیمار انگاری دارم خییییلی هم شدیدعوقتی دچار وسواس میشم به حدی دچار استرس شدید و عذاب م ...

دقیقا منم همینطوری شدم خداروشکر الان بهترم 

انقدر عذاب کشیدم و خسته شده بودم از دست خودم که گفتم تهش مرگه دیگه هرچی شد شد 

دیگه همش سرمو گرم کردم که رو بدن متمرکز نشم

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

دقیقا منم خود بیمار انگاری دارم خییییلی هم شدیدعوقتی دچار وسواس میشم به حدی دچار استرس شدید و عذاب م ...

من  میگم تاپیک راهکار وسواس فکریم بخونید من خیلی دوست دارم به کسایی که وسواس دارن کمک کنم چون خدا نجاتم داد منم میخام بقیه رو تا جایی که می تونم کمک کنم تروخدا بخون شاید دردی ازت دوا کرد منم دعا کن 

سوالی داشتی بنویس جواب میدم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم تاپیک راهکار وسواس فکریم بخونید من خیلی دوست دارم به کسایی که وسواس دارن کمک کنم چون خدا نج ...

تاپیک اولم اصلا بخاطر همین اومدم نی نی سایت

بچه کسی هم وسواس داره و میدونید تگ کنین یا بهش بگید

قرص های ضد افسردگی بزرگترین دروغ قرن به حساب میان

کسیکه مشکل افسردگی یا وسواس فکری و هرچیز ناراحت کننده ای داره اول باید بشینه یک برگه و خودکار بذاره جلوش 

بنویسه که بخاطر چی ناراحته و مشکلاتشو بنویسه 

بعد متوجه میشه مشکل از ریشه خرابه و قرص های ضد افسردگی که طیف وسیعی هم دارن و بعد مدت یکی دوسال انسان رو کلا پوک میکنن از لحاظ مغزی فقط صورت مسئله رو پاک میکنه و هیچی رو حل نمیکنه و به محض اینکه اون قرص قطع بشه بعد یکماه دوباره مشکلات برمیگردن 

انسان نیاز به دیدن طبیعت داره 

نیاز به پول داره نیاز به محبت داره 

نیاز به خانواده ی خوب داره 

نیاز به دوست های خوب داره 

نیاز به درک شدن داره 

وقتی تو جامعه ی ما اکثر اینها نیست....مشکلات شروع میشن