2777
2789
من ناامید کردم... اوکیاستارتر لطفا برو پیش چند تا مشاور تحصیلی و شرایطت رو براشون بگو ببین اون‌ها چی ...

واقعیت رو خودمم میدونم،شرایط خیلی سخته رقابت زیاده تایم خیلی خیلی کمه مباحث زیادن و....

اما من میشناسم کسی که با پایه صفر از ۱۲ اسفند شروع کرد شد ۲ هزار و خورده ای...سال قبلش ۱۰۰ هزار شده بود

کاربری دست دو نفر🌟

شما به جای همه ی این حرفا میتونی بهش بگی بله عزیزم همه ی تلاشمو بکن انشالله ک میشه در ضمن تمام این ح ...

متاسفانه هر کی سابقهٔ زیاد داره دلیل بر معتبر بودن حرف‌هاش نیست. برای مثال مشاور پارسال خودم یک شهر بود ولی تهش کلاه‌بردار از آب در اومد و الآن توی هیچ مؤسسه‌ای استخدام نمیشه و مؤسسهٔ خودش هم جمع شد.

راجع به حرف اولتون... من نمیتونم امید واهی بدم و اگه بعد نشد بگه خدا لعنتش کنه الکی اومد گفت میشه و من رو امیدوار کرد. امید چیزی نیست که به این راحتی بشه به بازی بگیریش، متوجهید؟ من چون خودم پارسال بد ضربه خوردم چه از سمت مشاور چه از سمت بقیه نمیتونم یکی رو عین خودم بدبخت کنم

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنونم💚

خواسش میکنم فقط اینو بدون ۹۰‌درصد کنکور ذهنیته

اگه تو اینو بپذیری ک میشه و میتونی به رتبه خوب برسی بعد با تمام وجود تلاش میکنی و همه ی سختی هارو به جون میخری 

اینو بدونه واسه همه سخته درس خوندن کار راحتی نیست اما باید ادامه بدی چون فقط اونایی ک ادامه میدن موفق میشن 

استمرار استمرار استمرار خیلی مهمه 

بعدشم فقط ۳ماهه همش ۳ ماه سختی میکشی بعد یه نفس راحت میکشی و میگی آخیش خدایی ارزش داره 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

واقعیت رو خودمم میدونم،شرایط خیلی سخته رقابت زیاده تایم خیلی خیلی کمه مباحث زیادن و....اما من میشناس ...

ببین... من نمیخوام وجه قشنگ قضیه رو بهت نشون بدم در حالی که دیدم پشتش چه خبره چون خودم پارسال بد ضربه خوردم، متوجهی؟ از سمت مشاور، از سمت دبیر، از سمت همه و الآن نمیخوام تو توی شرایط من قرار بگیری که بعد بهم بگی خدا لعنتش کنه که برگشت به من امید واهی داد، متوجهی؟ 

نمیخوام اینجوری بشی

من نمیگم نخون، نمیگم ول کن... اتفاقا میگم بخون، از الآن هم بخون ولی درست بخون برای سال بعد

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

متاسفانه هر کی سابقهٔ زیاد داره دلیل بر معتبر بودن حرف‌هاش نیست. برای مثال مشاور پارسال خودم یک شهر ...

هیچکسی با امید بد بخت نمیشه تهش اینه که این خانوم قرار بود رتبه اش بشه ۱۰۰هزار الان میخونه این ۳ماهو رتبه اش میشه ۲۰هزار کجاش بده ؟

هم پایه اش قوی شده هم اگه بخواد سال بعد بمونه کارش راحت تره 

تازه من بدترین حالتو گفتم وگرنه ۱۰ هزار که اصلا کار سختی نیست 

هیچکسی با امید بد بخت نمیشه تهش اینه که این خانوم قرار بود رتبه اش بشه ۱۰۰هزار الان میخونه این ۳ماهو ...

آره ده هزار خیلی راحته از بین ۱۲۲ هزار نفر

ببین... من نمیخوام وجه قشنگ قضیه رو بهت نشون بدم در حالی که دیدم پشتش چه خبره چون خودم پارسال بد ضرب ...

میفهمم درک میکنم خودم تو همین مسیرم میدونم چقدر شرایط سخته،ازت ناراحت نشدم چون میدونم خودتم تو این مسیر بودی و آسیب دیدی واقعیت هارو گفتی

به هر حال امیدوارم امسال رشته ای که دوست داری قبول شی

من راهی ندارم در هر صورت چه بشه چه نشه باید بخونم

۹۹ درصد نمیشه امیدم به همون ۱ درصد

کاربری دست دو نفر🌟

۹۰ درصد سیاه لشکرن عزیزم

چه راحت خودتون رو مدیون میکنید😂😂

چرا فکر کردید همه وایستادن و الکی میان؟ ۹۰ درصد؟ حداقل میگفتید چهل درصد پنجاه درصد میگفتم اوکی باشه ولی ۹۰ درصد؟ مطمئنید توی وادی کنکور هستید الآن؟

میفهمم درک میکنم خودم تو همین مسیرم میدونم چقدر شرایط سخته،ازت ناراحت نشدم چون میدونم خودتم تو این م ...

بخون قشنگم...

ما چاره‌ای جز قبول شدن نداریم

این نظام آموزشی سر و تهش داغونه که یک ماه مونده به کنکور هنوز هیچی از نهایی‌ها مشخص نیست

بخون قشنگم...ما چاره‌ای جز قبول شدن نداریماین نظام آموزشی سر و تهش داغونه که یک ماه مونده به کنکور ه ...

دقیقاا چاره ای نداریم..

مگه نگفتن یازدهمم هست، مشخص شد دیگه

هرچند هیچی از اینا بعید نیست ممکنه بعد از کنکور اردیبهشت بگن یازدهم واسه پشت کنکوری ها نیست

کاربری دست دو نفر🌟

چه راحت خودتون رو مدیون میکنید😂😂چرا فکر کردید همه وایستادن و الکی میان؟ ۹۰ درصد؟ حداقل میگفتید چهل ...

باور کن من بیشتر از تو تو وادی کنکورم اطلاع دارم ک میگم چرا الکی کنکور رو واسه خودت بزرگ کردی فک کردی از این جمعیتی ک ثبت نام میکنن چقدرشون میخونن .اصلا چقدرشون مستمر میخونن .یا چقدرشون بخاطر مامان باباهاشون شرکت کردن فقط اون ۱ درصد برتر هستن ک درست و اصولی درس میخونن و دقیقا همونا رتبه میشن و دولتی های خوبو میارن

واقعیت اینه مسیر کنکور اصلا پیچیده نیست 

سخته ولی پیچیده نیست هرکسی نون تلاششو میخوره دیگه اونم تلاش مستمر 

انقدر آدمارو میشناسم ک همین الان جا زدن آدم باید زرنگ باشه دقیقا الان جاییه ک اکثرا ناامید شدن تو باید خودتو بکشی بالا 

دقیقاا چاره ای نداریم.. مگه نگفتن یازدهمم هست، مشخص شد دیگههرچند هیچی از اینا بعید نیست ممکنه بعد از ...

نه الآن دوباره از دیشب میگن نیست یازدهم