2777
2789
یعنی اول مثلا زیست نهایی رو کامل تموم کنم بعد برم سراغ ریاضی و بعد یه درس دیگه،مثل شب امتحان بخونم ا ...

ببین تو ۴هفته مونده تا کنکور اردیبهشت رو روزی ۱۲ساعت بخون ۶ساعت زیست و ۶ساعت شیمی بخون و بببر جلو تا حد ممکن میتونی ۶۰ تا ۷۰ درصدش رو بخونی تستای سراسرکشور هم قشنگ بزن و تحلیل کن 

بعد کنکور اردیبهشت تا شروع امتحانا زمانت رو اینجوری تقسیم کن ۴ساعت کنکور ۸ساعت عمومی ها 

۴ساعت رو تست از زیست و شیمی بزن و فیزیک و ریاضی دوازدهم رو به صورت تشریحی بخون واسه نهایی ها 

اینجوری هم واسه نهایی خوندی هم واسه کنکور 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بنده خدا که اینجور قاطع استارتر رو ناامید میکرد حتی روزای باقی مونده تا کنکورم درست محاسبه نکرد ...

والا انگار یه سریا از ناامید کردن بقیه بهشون سود میرسه 

عزیزم من کنکوری دارم و قشنگ از شرایط آگاهم و حسابی تحقیق کردم ۶تیر کنکوره میشه تقریبا ۸۷ روز داریم ...

نه دیگه خسته شدم. یک بار برای همیشه باید گفته بشه این حرف‌ها

شما کنکوری داری، من خودم کنکوری هستم. توی این فضا و این جو هستم میدونم توی این آشفته بازار که هنوز هیچیش برای پشت کنکوری‌ها مشخص نیست چه خبره

دارید یک شرایط ایده آل رو مطرح میکنید! حرف‌هاتون از اون دسته حرف‌هاست که در نظر نمی‌گیرید شاید نتونه یک روز بخونه باید کسی که داره اینجوری مشاوره میده این رو هم لحاظ کنه. 

توی هفده روز نهایی که اولا هفده روز نیست و بیشتره... فقط نهایی خونده میشه و به علاوه که هنوز مشخص نیست یازدهم هم هست یا نه. اگه یازدهم باشه این مدت حتی بیشتر هم میشه.

و فکر کردید میانگین زیر سی درصد اوردنش کشکی کشکی و راحته؟ در عجبم والا

نمیگم نخونه، نمیگم تلاش نکنه ولی نمیگم که میشه و حرف زرد به خوردش بدم. به جای این که بگم میشه میشه و کار اون مشاورهایی رو بکنم که که فقط برای پول میان بچه رو امید میدن که آره میشه و میشه تا فقط پول بگیرم بهش چیزی رو میگم که میدونم هست. میگم اگه برای اردیبهشت سال بعد بخونه پنج هزار که سهله، سه رقمی هم میشه.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

والا انگار یه سریا از ناامید کردن بقیه بهشون سود میرسه

دقیقا و من تعجبم از اینه حتی روزای باقی مونده تا کنکورم درست حساب نکرد و چجوری به خودشون اجازه میدن جوون مردمو اینطور ناامید کنن یهو که دیگه بیزار شه از خوندن و کلا ول کنه...

ببین تو ۴هفته مونده تا کنکور اردیبهشت رو روزی ۱۲ساعت بخون ۶ساعت زیست و ۶ساعت شیمی بخون و بببر جلو تا ...

اره اینجوری میتونم بیشترشون رو بخونم

باید فقط مباحث اسون رو برای تست بخونم که  حدودا ۳۰ درصد برای کنکور تیر بزنم

و نهایی هم معدلم بالا بشه فکر کنم رتبه ۷_۸هزار رو میارم

هرچند گفتنش آسونه وگرنه در عمل ۱۴_۱۳ ساعت بی وقفه هر روز مجبورم بخونم بعدش شاید بشه شایدم نشه و نتیجه ای نگیرم

کاربری دست دو نفر🌟

این بنده خدا که اینجور قاطع استارتر رو ناامید میکرد حتی روزای باقی مونده تا کنکورم درست محاسبه نکرد ...

من ناامید کردم... اوکی

استارتر لطفا برو پیش چند تا مشاور تحصیلی و شرایطت رو براشون بگو ببین اون‌ها چی میگن و تمام

توی نی‌نی سایت همه اینجورین که آره همه چی اوکی و گل و بلبله ولی گاهی اوقات باید با واقعیت روبه‌رو شد.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

نه دیگه خسته شدم. یک بار برای همیشه باید گفته بشه این حرف‌هاشما کنکوری داری، من خودم کنکوری هستم. تو ...

شما به جای همه ی این حرفا میتونی بهش بگی بله عزیزم همه ی تلاشمو بکن انشالله ک میشه 

در ضمن تمام این حرفهایی ک زدم حرف های یکی از مشاورین با تجربه کشور بود ک بیشتر از ۱۰سال سابقه داره شما فقط اندازه ۱سال سابقه و تجربه داری یا نهایتا ۳سال 

اینو هم میدونم ک استمرار داشتن کار هرکسی نیست 

من فقط خواستم شرایط رو براش تشریح کنم ک میشه واقعا فقط آدم باید جربزه به خرج بده و درست و حسابی از همه چیش بگذره این ۳ ماه همین 

تهش همه چی دست خداست ما حق نداریم بقیه ارو نا امید کنیم 

نه دیگه خسته شدم. یک بار برای همیشه باید گفته بشه این حرف‌هاشما کنکوری داری، من خودم کنکوری هستم. تو ...

من از حرفتون ناراحت نشدم عزیزم حرفتون درسته خودمم تموم این چیزایی که گفتی رو میدونم،میدونم چقدر شرایط سخته و کشکی کشکی نمیشه به این درصد رسید...

واسه همین پرسیدم کسی بوده تو این تایم یا کسی رو میشناسین تو این تایم رتبش اینقدر شده باشه چون میخواستم روش درس خوندشون و اینکه چه مباحثی خوندن رو بپرسم

اما شما هم حق داری خودمم از استرس زیاد تاپیک زدم و استرسم دلیلش همینه که میدونم احتمال موفق شدن تو این تایم خیلی خیلی کمه

کاربری دست دو نفر🌟

اره اینجوری میتونم بیشترشون رو بخونمباید فقط مباحث اسون رو برای تست بخونم که حدودا ۳۰ درصد برای کنک ...

بعله عمل کردنش سخته ولی شدنیه 

۶ روز هفته ۱۲ ساعت بخون جمعه ها ۶ساعت بخون بقیه اشو استراحت کن ک مغزت رفرش بشه 

انشالله که موفق میشی