2777
2789

درحال حاظر هیچ خاستگاری ندارم اما این سوال اومد تو ذهنم

من یکبار ازدواج کردم و جدا شدم اگر یه روزی یه خاستگار داشتم و فهمید این قضیه رو و به من گفت ک  گذشته تو واسم مهم نیست ولی فقط به خانوادم نگو ازدواج قبلیت و پنهان کن اصل خودمم ک کتار اومدم،چه جوابی بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که اگه یهو بعدا بفهمن بد میشه 

من باشم قبول نمیکنم میگم گذشته من واقعیتیه که دست خودمم نبوده ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد چیزی نیست که بخوام از کسی پنهونش کنم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بله

چون بعضی بزرگترها می خوان سنگ بندازند

ممکنه نمی خواد از دستت بده

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

مگه میشه خانواده طرف نفهمن 

اینقدر میرن کاوش میکننااا زیر بم طرفو در میارن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه ترجیح میدم بگم چون اگه خانواده اش بفهمن ممکنه انقدر زیر گوشش بخونن که عشق و عاشقی از سرش بپره و حرفش یادش بره

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

چرا نه اگه پسره خوب بود چرا باید رد کنم آخه در کل خانوادش ندونن بهتره ک

درسته، البته یک جایی ثبت کنید که بعدا سواستفاده نکنه

بنویسید که واقعیت را به همسرم گفتم

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

با این حرف جواب مثبت یا منفی نمیدم 

فقط میگم با این کار ارامش موقتی خریدی و وقتی متوجه موضوع بشن که دیر یا زود میشن ارامش موقتی زندگیمون از بین میره و حتی جهنم میشه و شاید دیگه نتونیم با هم زندگی کنیم پس منو با هر شرایطی  ک دارم به خانوادت معرفی کن

عزیزم جدا شدی ولی خب جدایی بد نیست گاهی واجب و قرار نیست تو زندگی بمونی ک اسیب میبینی و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

چرا نه اگه پسره خوب بود چرا باید رد کنم آخه در کل خانوادش ندونن بهتره ک

چون این اتفاق دیر یازود لو میره و. ممکنه باعث ناراحتی بشه.

اگه واقعا شمارا میخواد خودش باخانوادش صحبت کنه

بگو همون اصل اینه که خودت باشی 

منم گناه نکردم ادم اشتباه اومده تو زندگیم 

همین پنهان کردنت بزرگ ترین نشانه ضعفت شاید خودت بتونی باهاش کنار بیای 

ولی نمیتونی پشتم در بیای 

Kurd اقا

چه ایرادی داره مگه

قتل ک نکردین.. جدا شدین

من بودم میگفتم به خانواده ها

اصلا اگر خانواده اش اینقد سطحی نگر باشه بخاطر جدایی بخواد مخالفت کند بدون اینکه شما رو ببینه خانواده شما رو ببینه و تحقیق کنه...

ازدواج با همچین خانواده ای اصلا صلاح نیست. همون بهتر برن