2777
2789
عنوان

خواستگار طلافروش با اخلاق و عالی که هم قد خودمه 🥲چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5501 بازدید | 211 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار هم قدیم کنار هم اصلا اون شیش سانته گمه😪

میفهمم اگه دختر و پسر هم قد باشن دختر بلندتر دیده میشه مخصوصا اگه دختر لاغر و کشیده باشه من خودم ۱۷۳ و لاغرم از پسرای هم قد خودم بلندتر دیده میشم با پسر ۱۸۰ هم قد 

دوس دارم از ۱۸۵ بالاتر باشه 

ولی باز ۱۸۰ هم بد نیس اگه از قیافش خوشم بیاد

نمیدونم واقعا سخته کنار اومدن اگه به دلت نمیشینه 

منی که زیاد کیس ندارم و دلم میخواد ازدواج کنم باز بیخیال آپشن قد نمیشم واقعا نمیتونم جذب پسرای کوتاه بشم عوضش یه پسر قدبلند جذاب ببینم لبخند به لبم میاد😂

میفهمم اگه دختر و پسر هم قد باشن دختر بلندتر دیده میشه مخصوصا اگه دختر لاغر و کشیده باشه من خودم ۱۷۳ ...

وای چقدر شبیه منی 

منم اتفاقا کشیده و ترکه‌ایه اندامم بلند تر از قدم دیده میشم و کفشامم لژ دارن 

ایشون خیلی مماسه با من 😪😭 البته کفشاشم تخته الان کفشای مردونه هم لژ دارن 

ولی صورتش قشنگه و اندامشم خوبه 

یعنی توی دوراهی‌ای موندم که 😪 هر کاری کنم میترسم پشیمون شم چه قبول کنم چه نکنم 

وای چقدر شبیه منی منم اتفاقا کشیده و ترکه‌ایه اندامم بلند تر از قدم دیده میشم و کفشامم لژ دارن ایشون ...

عزیزممم کاملا میفهممت 

همه ویژگی هاشو بسنج ببین میتونی قبول کنی یا نه 

روش فکر کن تصمیم نهاییتو بگیر

یا تو کفش بدون لژ بپوش یا اون کفش لژدار امتحان کن ببین چه شکلی میشه 

بازم ازت کوتاه تر نیس فکرشو بکن تو بلندتر بودی 

اینکه میگن قد مهم نیس و اخلاق مهمه اوکی درسته ولی حسی که داری مهمه اگه وقتی کنارش وایمیسی حس خوبی نمیگیری قبول نکن 

[QUOTE=377240819]من همسرم۱۸۴بود کنارش کلا شبیه کوتوله بودم😂😂[/QUOTE چندی مگه ؟

۱۵۸!البته خوبم ولی همسرم زیاد بلندبود!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

ای وای بنده خدا🥺🥺🥺حتما واسه همون ضربه سنگینی خورده بود

آره. اما متاسفانه براش عبرت نشده بود. نمیخوام قضاوتش کنم اما به نظر من چوب خدا بوده. چون یه دختری رو عاشق خودش کرده بود بعد نگرفته بودش. دقیقا همین کارو ۳ ماه پیش با منم کرد. آدم نادرستی بود کلا