2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل کنیم خواهرونه

245 بازدید | 47 پست

شمام این حسو دارید که میترسید برید تو رابطه؟ من هرکسی که میاد بهم پیشنهاد میده میترسم، که تو فکر نفر قبلی باشه و ترکم کنه ته دلش همیشه ب فکر اون باشه، دوست دارم اکسم برگرده ک میدونم محاله ته دلم دوسش دارم کاش میشد یه پی ام کوچولوبده، امروز قصد کردم بایکی صحبت کنم گفتم شاید بشه فراموشش کنم ولی متاسفانه همین اول کار هی میگفتم کاش بجای این همونی ک میخواستم بود صحبت میکردیم ناراحت شدم دلم گرفت، رفتم اکسپلورو چک کردم دیدم این پسره پستای مربوط به شکست عشقیو نمیدونم من صدسال دیگم ب دنیا بیام انتخابت میکنمو ازاین حرفالایک کرده تازشم برگشته بود میگفت وای تو چقدر ظاهر شبیه خاله ی اکسمه😐هی راجب اون صحبت میکرد، سریع بلاکش کردم میترسم از ترک شدن بعد اون ادم، همیشه ته دلم دوسش دارم یعنی داشتن و خواستن یه ادم بین میلیاردها ادم انقدر زیاده که خدا نگاهم نمیکنه؟ خدایا پس کجایی اخه چرانمیبینیم، نمیدونم دیگه باید چیکار کنم قبلنا میرفتم بیرون میدیدمش دیگه حتی بیرونم نمیبینمش تاحالا حس منو داشتید؟ چیکار باید بکنم؟ ببخشید طولانی شد

من دقیقا حس تورودارم که مقایسه کنم و ... یا حتی قبلا بیرون میدیمش دیگه الان نمیبنم و خیلی دلم میخواد ببنیمش ته دلم ذره ای امید برای برگشتش بوده و هست حتی اگه محال باشه واس همه ! به نظرم اگر جزیی از زندگیم باش برمیگرده اگر نباشه هم بازهم درگیر خودم نمیکنم که منتظر باشم بلکه صبرمیکنم آدم درست بیادش.

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درمورد ترسی که میگی چون خودت دقیقا همینطوری هستی ولی ب یکی دیگ نسبت میدی !

یعنی خودت میترسی بری با یکی میل دلت نباشه و یاد اکست باشی و تهش ولش کنی

دراصل این خصوصیت خودته که فکرمیکنی تو وجود یکی دیگه است.

و درنهایت از بس این فکر رو بزرگ کردی نتیجه اش میشه برخورد با همچین ادمی که کلیپ های اکس و اینچیزا رو لایک کنن ...

من دیگه حوصله هیچ پسریو ندارم بخوام برم تو رابطه دیگه از روی دوست داشتن نیست میرم که تنها نباشم و خو ...

دقیقا منم همینطور

عشق و دوست داشتن فقط واس همون اولیه

اگر برم تو رابطه هدفم خوش گذرونی و پول هست با افتخار هم میگم پول ! وقتی دوست داشتنی نیست باید خرج کنه و خوش بگذرونم ... وگرنه بحث دوست داشتن ک میاد پول معنی نداره.

من دقیقا حس تورودارم که مقایسه کنم و ... یا حتی قبلا بیرون میدیمش دیگه الان نمیبنم و خیلی دلم میخواد ...

دقیقا میفهممت، میدونی منم همیشه امیددارم که شاید روزی بهم پی ام بده اصلا تو این دنیای ب این بزرگی حتما دلیلی داشته که اشنا شدیم باهم کاش پی ام میداد بهم کاش

من دیگه حوصله هیچ پسریو ندارم بخوام برم تو رابطه دیگه از روی دوست داشتن نیست میرم که تنها نباشم و خو ...

منم چندباری بخاطر همین خوشگذرونی اوکی شدم اما زیاد طولی نکشیده تمومش کردم و نتونستم

منم چندباری بخاطر همین خوشگذرونی اوکی شدم اما زیاد طولی نکشیده تمومش کردم و نتونستم

اره خوش گذرونی زمانی نداره تهش خیلی خیلی حساب کنم یه ماهه 😀

همینطوره ولی تا کی قراره بااین حال ادامه بدیم؟ همیشگیه؟

نمیدونم من باهاش کنار اومدم خب وضعیت همینه دیگه اون که برنگشته دل من هم دوباره عاشق نمیش و یا هنوز کسی پیدا نشه ک خوشم بیاد ازش پس چیکارمیش کرد؟ یا تنهایی یا خوش گذرونی

چند قته کات کردین

هفته دوم مهرب هوای درست شدن رابطمون زنگ زدم بهش اما بدتر شد ، بلاکش کردم ازاینستا، واتساپ استوریامو چک میکرد اخربهمن به بهانه ی یه موضوعی بهش پی ام دادم سریع بهم زنگ زد جواب ندادم دوسه بار زنگ زد ازقصد تو پیام گفتم نمیتونم تلفنی صحبت کنم چت کردیم بعد گقتم چشمام درد میکنه گفت فردا بگو زنگ میزنم موند فرداش بهش گفتم و زنگ زد نزدیک دوساعتی تلفنی حرف زدیم هی میگفتم باشه دیگه خدافظ هی جواب نمیدادو بحثو یه جوری ادامه میداد یک هفته با پیام هی بحثو ادامه دادم اما تهش دیگه نه اون چیزی گفت نه من و هیچی