2777
2789

اگه رفتین و داروها رو تهیه کردین با اعتقاد براش استفاده کنین و سعی کنین حتما هر روز به نیت شفا و درمانش بعد از اذان صبح و مغرب صدقه بدین هرچند مبلغ کم 

بعضیا ماهانه مبلغی رو کمک میکنن به نیازمند اما روزانه باشه بهتره

بگین خدایا میدونم بچم خوب میشه اما با نذر و صدقه و دعا، درمانش زودتر از چیزی که فکرشم کنیم اتفاق بیفته

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سخته خدا کمکت کنه ،چیزی که ۷۰ درصد خوبش کنه اومده ولی فقط آمریکا هست ۴۰۰ میلیارد پولشه این درما ...

عریزم یک پیج هست اسمش نگاه کنم میگم تمام مریض ها و مشکل دار ها اونجا میگن اقا معرفی میکنه کل مردم کمک میکنن کسی دست خالی برنگشته از این پیج حسین آقا کلی پول درمان مریض جمع شده یک فیلم بگیز از پسرت صورتش بعد بگو نزاره  کارتت هم بده اون میلیونی فالور داره و همه فقط برا کمک فالورش شدن مطمعن باش پول عمل جمع میشه یا کسی دارو و جراح خیزی پیدا هم میشه

عزیزم برا درمان پیج اینستا حسین سبزی حتما برو کمک بگیز البته فیلم بده باور کنه بامدارک  برو ببین بعضی ها چندین میلیارد بوده درمان شون ایشون کارت دادن مردم زدن جمع شده hossin1371sabzi_