2777
2789
الهی به حق همین طلوع آفتاب بمیره

هیچوقت دعا و نفرین مرگ نکن برمیگرده بگو انشالله جواب کاراشو همینجا ببینه که اگه ظلمیم کرده  ظلمشو بچشه 

بعد😂یه مراسم ختمم میوفته گردنت ولش کن به حاله خودش

بخاطر اعتقادات خودت به اعتقادات کسی توهین نکن جبه نگیر بخون و رد شو!🧚

یعنی تا سقف ۱۴تا دونه رو موظفه بده برای مابقیش زندان نداره وگرنه هزار تا هم بشه باید بده در صورت اینکه طلاق نگیرید که اونجوری حق خروج از کشور و ازدواج و نداره خانم همسرش ترک منزل کنه نفقت بده مچشو بگیره زنا حساب میشه 

و در کل بهت بگم ۱۰۰۰تام باشی ۱۴ ماهیی یدونه سکه اس پسر خاله من تازه طلاق داد مرد حق طلاق داشته باشه زن نابوده 

الزام به تمکین برا زنش گرفت یه شهرستانه دور 

تو خونه گذاشته طبق گفته دولت ماهی ۵میلیون نفقه زنه که نقد نمیده گوشت و مرغ میخره میبره براش فاکتور میداد دادگاه حبسش کرد داخل خونه اجازه کار هم نداشت و در کل مجبور شد ۱۴تا دونه رو قبول کنه که فقط طلاق بگیره و اخر هم عرضم به خدمتتون اون ۱۴تا شد ۱۴ ماهیی یه سکه تمام بعد دوسال هم میتونه باز اعسار و تورم بزنه بکنه دو سالی یه سکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن درست بشه با مردنش مشکلاتت چند برابر میشه

درست نمیشه

خیلی آشغاله

۱۵ ساله بهتر که نشده هیچ رو  به روز بدتر  هم میشه

میدونی یه ساعت پیش بهم چی گفت؟

گفت همچین زنی رو میخوام شیاف کنم؟ 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
هیچوقت دعا و نفرین مرگ نکن برمیگرده بگو انشالله جواب کاراشو همینجا ببینه که اگه ظلمیم کرده ظلمشو بچ ...

خیلی آشغاله

۱۵ ساله بهتر که نشده هیچ رو به روز بدتر هم میشه

میدونی یه ساعت پیش بهم چی گفت؟

گفت همچین زنی رو میخوام شیاف کنم

خیلی آشغاله۱۵ ساله بهتر که نشده هیچ رو به روز بدتر هم میشهمیدونی یه ساعت پیش بهم چی گفت؟گفت همچین ...

بگو انقدر چیز کردی که من الان میرم توت شیاف میشم؟

جواب اینارو ندی فک میکنن خبریه منم شوهرم دو ماهه سر کار نمیره کلافه ام از سر شب تو سایتم بهشم میگم برو سرکار میگه کم یه حرف و وا کن پول دارم بهت میدم من نه میدونم این پولا از کجاس نه چیزی تازگیا فهمیدم از یه خاممی ۳۰تومن به حساب من زده دارم روانی میشم

بگو انقدر چیز کردی که من الان میرم توت شیاف میشم؟جواب اینارو ندی فک میکنن خبریه منم شوهرم دو ماهه سر ...

گل گفتی🤣🤣🤣👏👏👏

البته قطعا اون لحظه میزد تو گوشم عنتر