2777
2789
عنوان

جهازمو که آووردم خونه بابام همشو خودشون صاحب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 10901 بازدید | 270 پست
نه ولی حق نداشتن وسایل این بنده خدارو استفاده کنن

من خودم دادم بیشترشو 

اما خب میبینن من خرج کردم کم آووردم باید بهم پول بدن دیگه اما میگن خرج نکن 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

عه چقدر چرت و پرت میگید بابا طرف یه زمانی این وسایل رو تو خونه متهلیش استفاده میکرده حالا که وسایل رو اورده میبینه دارن هیف و میلشون میکنن یا درست استفاده نمیکنن وقتی نگاه میکنه ممکنه یاد روز هایی بیفته که این وسایل تو خونه خودش بوده خب ادم حالش بد میشه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد دردناکه جهازیه ای که با هزار ارزو چیده شده برگرده .بنظرم با دیدن اون وسیله ها ادم اتیش میگیره قلبش.استفاده شن از بین برن بهتره 🥲

من تا جم کردن جهاز رفتم ولی لحظه اخر ورق برگشت 🕊

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

میفهمم دلگیری.ولی مگه شما از خونه نرفتی ؟ الان با یه بچه برگشتی. اونا هم پذیرفتن . به این فکر کن این ...

دلم میخاد ی دل سیر گریه کنم 

اصلنم برا وسایلم نیست 😭😭😭😭

توی آلمان وآمریکا وکانادا بعد ۱۸ بچه ارو پرت میکنن تو خیابون؟!واقعا حرفتون عجیبه😃اگر بعد از ۱۸سالگی ...

هیچ کجا بچه رو پرت نمیکنن بیرون 

ولی کمک میکنن مستقل بشه

نه اینکه بعد طلاق برگرده خونه والدین بگه وسایلم رو دست نزنید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
من خودم دادم بیشترشو اما خب میبینن من خرج کردم کم آووردم باید بهم پول بدن دیگه اما میگن خرج نکن

مگ نگفتی خودم نمیگیرم پول ازشون .قبول نمیکنم و این حرفا؟!

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

ب شرطی ک اینده اون بچه رو بسازن و کمکش کنن تا وقتی مستقل شه بعد خودش انتخاب میکنه بره یا بمونهنه فقط ...

ی بچه ۶ساله دارم،اون خونواده بچه رو بزرگ کرده شوهر داده و وظیفه نداره دوباره وقتی برگشت ازش پذیرایی کنه و اگه راهش میده تو خونه خیلی هم لطف کرده

INTP(منطق دان)

عزیزم پدر و مادر تا 18 سالگی حمایت تمام و کمال میکنند

بعدش کمک حال بچشون میشن 

یکی می‌ره دانشگاه

یکی سر کار 

یکی ....

بچه دیگه تا این سن باید مسیر زندگی و استقلالشو پیدا کرده باشه

نه که هنوز بلاتکلیف

نه که پدرو مادر تا شصت سالگی بچه, اون  رو به دوش بکشند

یک آدم نرمال توی سن این خانم دیگه باید مستقل باشه

باید مسیر زندگیش تعیین شده باشه

خواه ناخواه الان یه جورایی برای پدرو مادرش زحمته زیادی شده

منطقی ببینید

حداقل به دخترهای نسل جدید استقلال و درآمدزایی رو یاد بدیم

هیچ کجا بچه رو پرت نمیکنن بیرون ولی کمک میکنن مستقل بشهنه اینکه بعد طلاق برگرده خونه والدین بگه وسای ...

نه هرگز نگفتم دست نزنید 

همشو خودم آووردم دم دست استفاده کنن 

اما چرخ خیاطیمو یجور گرفتن انگار من لایق نیستم 

اصلا ارزشی نداره ها.  اما حس کردم اصلا من مالک نیستم دلم میخاست مهربونانه ندن نه که با طلبکاری

چقد دردناکه جهازیه ای که با هزار ارزو چیده شده برگرده .بنظرم با دیدن اون وسیله ها ادم اتیش میگیره قل ...

دقیقا ادم میبینه و میسوزه 

صحبت درباره جهاز شد ما بعد فوت خالم یه سری وسیله ازش مونده بود وسیله خونه بودن نو و دست نخورده مال جهازش بودن استفاده نکرده بود .اوردیم خونه خودمون چییدیم تو انباری به خدا دلم نمیاد ازشون استفاده کنم با خودم میگم اونموقع که این جهاز هارو میخرده چه ارزوها که نداشته انا خب دیگه اتفاقیه که افتاده به نظرم باید استفاده کرد بره 

ولی من این خانم رو بدون این که تجربه کرده باشم واقعا درک میکنم حس بدیه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
نه هرگز نگفتم دست نزنید همشو خودم آووردم دم دست استفاده کنن اما چرخ خیاطیمو یجور گرفتن انگار من لایق ...

یه سوال بپرسم؟

یه کم روی هر رفتار دیگران حساس نیستی ؟

زیادی به رفتارهای ساده بقیه فکر نمیکنی و به طلاق ربط نمیدی؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید