2777
2789

جریان از این قراره قرارمون این بوده هرکس اشپزی میکنه اون یکی ظرفا رو بشوره 

من ماکارونی پختم قابلمش نشست تا دوروز و دوتا از ظرفای خودشم بود گذاشتم سر هم کنار ‌بعد الان گفت اینا کثیفن گفتم اره وقت نکردم ظرفاتو بشورم 

بعد این پیامها دادیم بخونید 

#‍ و اینک اون ظرفای کنار شیر اب کثیفن درسته؟

*اره وقت نکردم‌ظرفاتو بشورم خیلی کار داشتم اونموقع[Kiss]

#‍ اوکیه منم فردا ظهر غذا  قراره درست کنم❤️‌

*خب من ظرفارو میشورم عزیزم اما خب این برا ماکارونی بود ک من پخته بودم♥️🌹

#‍ اهان اینجوری شمردیش، چون من خورده ظرفاشو شسته بودم تعجب کردم گفتی ظرفات

اوکیه مرسی که گفتی میشورمشون‌

*ظرف غذات بود ک بردی دانشگاه و ظرفی ک توش غذا خوردی و قابلمه هم برای ظرفی بود ک من پخته بودم   ظرفای من ک نبوده مگ قرار نبود هرکی اشپزی کرد یکی دبگ ظرفا بشوره ؟ این قوانین گذاشتیم ک مشکلی پیش نیاد .خودتم میدونی من همیشه ظرفا تو شستم این لحن درستی نیست بهم میگی شمردی عزیزم .بنطرم دو نفر زیر ی سقفن من تو ندارن اما گاهی وقتشو دارم کمکت باشم گاهی نه

حتی میخواستم جارو کنم وقت نکردم

#‍ درست میگی من این مدلی ظرف نمیشستم اخه، ازین به بعد حتما همین کارو میکنم

نه عزیزم لحن منو شما بد خوندی درستشم همین بود که خودت گفتی ازین به بعد همه چیز رو بر اساس قوانین و نوبتش انجام میدیم مشکلی نیست

نه اونو که بهت گفتم قبلشم، نوبت من هست که انجام بدم

*مگه من این مدلی میشستم ؟ اها جالبه با اینکه میگم من تو نداریم  چون زیر ی سقفیم .فقط  امروز  شلوغم نمیتونم ظرفای توم بشورم میگی ک جدا کنیم و طبق قانون باشه هر جور راحتی/من بعضی اوقات دیدم ظرفام شستی بعضی اوقاتم ن اما ن انتظاری دارم ن اعتراضی کردم همیشه هم سینک خالی کردم

#‍ جان اگر قراره ما بر اساس قانون پیش بریم، همیشه باید همین باشه    

اگه قراره براساس قانون پیش نریم

پس همیشه باید بر اساس قانون نباشه و این ظرف ها ام label (مال من) بهش نخوره

به هر حال نمیشه یه زمانی که صلاح میدونیم قانون باشه یه زمان دیگه صلاح میدونیم نباشه

نه عزیزم من همیشه حواسم بوده که اگر نوبت من بوده ظرف بشورم و همه رو بشورم، این دیگه خیلی نادرست هست بخواییم الکی به چیزی که نیست اشاره کنیم، و منتیم نیست چون تا الان عر کس به نوبه‌ی خودش کم نذاشته

بقیش کامنت اول

* والا حقیقتش من خوشم نمیاد با کسی ک زیر ی سقفم خیلی قانونمند و جدا باشم .امروز بنا رو بر این گذاشتم ک هروقت هرکس ظرفای یکی دیگ رو شسته لطف کرده و میتونه ی روزم انجام نده وقتی سرش شلوغه.دنبال قانون نیستم یعنی اگ یروزم نمیشستی ظرفای منو توقعی نداشتم حالا فک کنم طرز فکرامون متفاوت بوده تو این مورد

#‍ بله عزیزم هیچ توقعی و انتظاری نیست اما اگر شما وقت نکردی منم بهت نگفتم چرا نشستی، گفتم مشکلی نیست هر وقت بشوری همونطور که من انجام میدادم قبلا  اما لیبل ظرفای من یه مقدار عجیب بود به نظرم به هر حال اگر بر اساس اون قانون ظرف ها برای من هست که هیچ اگر نیست هم بحث جداگانه ای داره

*اها اوکیه ببخشید اگر بد بیان شد.من نظرم اینه هروقت هرکس وقت کرد ظرفای اون یکی رو بشوره وقت نکرد هم نشوره .یعنی ی چیز نرمال باشه ن قانون خاصی .شما نظرت چیه

#‍ من طبق چیزی که قبلا انجام میدادم، ظرف ظرفه اگه من الان غذا درست میکنم ظرفای قبل و بعد رو طرف مقابل باید بشوره، اگه شما غذا درست میکنی هم به همین صورت من باید ظرف قبل بعد بشورم، و من حداقل همیشه موقع اشپزیم سعی میکنم ظرف بیخود استفاده نکنم یا ظرفی که کثیف و چرب نشده رو بشورم بزار همون موقع سرجاش که به طرف مقابلمم فشار نیاد چون به هر حال اون طرفی که اشپزی میکنه کلی از وقت و کاراش زده میشه، و به نسبت اون ظرف شستن یه کار سبک و سریع تری هست

*اها متوجه شدم من چون اینجور فکر نمیکردم نشستم دیگه .و اینکه منم از اون زمان ک پیشنهاد دادی ظرف سبک میکنم حین اشپزی نمیدونم معلومه یا نه.برای این گفتم ظرفات چون ماکارونی و بشقابش بود و ظرف دانشگاهت ومکارونی من پخته بودم  درسته ؟

#‍  اره درسته من شستمشون حرفی هم نیست اما خب من هیچ وقت اشاره نکردم که این برای شماس و یا هرچیزی اگه گوشت خریدم نوبتی نکردم برای بسته بندی اگه خرید رفتم نوبتی نکردم برای رفتن فکر نمیکردم ۴ تا دونه ظرف این حرفارو داشته باشه 

*اها از این بابت میگی درست میگی من توجه نکردم امروز خیلی خستم حقیقتا♥️اره میدونم همیشه کم نزاشتی واقعا و بهت گفتم من از وقتی بات همخونه شدم هم اخلاقی هم بابت همکاری خیلی راضیم و ارامش دارم و خوشحالم از این بابت ب خانوادمم گفتم

#‍‍درسته منم خیلی وقت کم میارم و توی فشارم اما انتظار همچین چیزی ندارم که طرف مقابلم بخواد برای یه کاری که میکنه لیبل من یا تو بزنه بهش چون خودم هیچ وقت این کارو نکردم، اما اگر ببینم قانون بر این حسابه حتما من هم بهش عمل خواهم کرد،و اینک ممنون بابت تعریفت عزیزم💗

دوستان از این پیام اخرش ک میگ ممنون برا تعریفت حس بد گرفتم چقد ادم بیشعوریه .نیست ؟ 

حقیقتا کلش رو نخوندم

ولی تا جایی که خوندم جفتتون محترمانه حرف زدید حق با توعه یک بار هم بهش‌گفتی گفت باشه از این به بعد اینجوری میشورم

دیگه ادامه نده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما تند رفتی من از همخونه ات حس بدی نگرفتم لحن شما بدبود

کجاش بد بود؟ من حس بد گرفتم ک کلی ازش تعریف کردم بعد میگ ممنون از تعریفت ب جا اینکه بگ منم خوشحالم از اینکه باهات همخونم

کجاش بد بود؟ من حس بد گرفتم ک کلی ازش تعریف کردم بعد میگ ممنون از تعریفت ب جا اینکه بگ منم خوشحالم ا ...

من حس کردم تو تعریف کردی ازش  چون اخرش ازحرفات پشیمون بودی خواستی تموم شه ولی اون ناراحت شده 

* والا حقیقتش من خوشم نمیاد با کسی ک زیر ی سقفم خیلی قانونمند و جدا باشم .امروز بنا رو بر این گذاشتم ...

الان قراره بر همون منوال قبل باشه؟ خب هرروز با یکی باشه راحت تر نیست؟ ستاره شما بودی بنظرم اون بهتر حرف میزد اون یکی چیزای حاشیه

توپ تانک فشفشه هرزه باید گم بشه

الان قراره بر همون منوال قبل باشه؟ خب هرروز با یکی باشه راحت تر نیست؟ ستاره شما بودی بنظرم اون بهتر ...

اره ستاره منم.الان قرار شد اشپزی نوبتی بشه تا الان بیشتر اون بود اما تو این بحث حس کردم منت اشپزیشو داره میزاره گفتم نوبتی

ستاره بهتر حرف زد؟ 

اره ستاره منم.الان قرار شد اشپزی نوبتی بشه تا الان بیشتر اون بود اما تو این بحث حس کردم منت اشپزیشو ...

اهان فکر کردم اشپزی هم نوبتی بوده ولی مثلا هرروز نیوده درواقع اگه الان ظرفا روزدرمیون بشه بازم کار ایشون بیشتره قبول داری؟ 

اگ میشه بخون لطفا ♥️🙏🏻

از من به تو نصیحت ..هر کی هم خودش بپزه..بشوره ....اصلا این‌جور شراکتی کردن همش مشکل ساز میشه 

یکی یه غذای سخت وقتگیر میپزه ..اون یکی به چیز سرهم میکنه ..چه کاریه ..یه بار بپز ..دو وعده بخور ..گاهی خورشت هم فریز کن ..دیگه دغدغه تقسیم کار و کار من و تو نداری ..

هر چی ام بگی نمیخوام. جدا کنم ..چاره ای نداری 

اهان فکر کردم اشپزی هم نوبتی بوده ولی مثلا هرروز نیوده درواقع اگه الان ظرفا روزدرمیون بشه بازم کار ا ...

بعد هر اشپزی ظرفا با منه ن هرروز نیس دو روزی یباز 

باری ک من پختم قابلمش و بشقابش بعد دو روز نشست و اینحا ک گفتم ظرفات بش بر خورد 

بعد هر اشپزی ظرفا با منه ن هرروز نیس دو روزی یباز باری ک من پختم قابلمش و بشقابش بعد دو روز نشست و ا ...

اهان بنظرم هرچی قانونتون مشخص تر باشه بهتره همون روز درمیون باشه که چند تا چیز دگ اضافه نشه چون رابطتون خوبه حیفه خراب شه