جریان از این قراره قرارمون این بوده هرکس اشپزی میکنه اون یکی ظرفا رو بشوره
من ماکارونی پختم قابلمش نشست تا دوروز و دوتا از ظرفای خودشم بود گذاشتم سر هم کنار بعد الان گفت اینا کثیفن گفتم اره وقت نکردم ظرفاتو بشورم
بعد این پیامها دادیم بخونید
# و اینک اون ظرفای کنار شیر اب کثیفن درسته؟
*اره وقت نکردمظرفاتو بشورم خیلی کار داشتم اونموقع[Kiss]
# اوکیه منم فردا ظهر غذا قراره درست کنم❤️
*خب من ظرفارو میشورم عزیزم اما خب این برا ماکارونی بود ک من پخته بودم♥️🌹
# اهان اینجوری شمردیش، چون من خورده ظرفاشو شسته بودم تعجب کردم گفتی ظرفات
اوکیه مرسی که گفتی میشورمشون
*ظرف غذات بود ک بردی دانشگاه و ظرفی ک توش غذا خوردی و قابلمه هم برای ظرفی بود ک من پخته بودم ظرفای من ک نبوده مگ قرار نبود هرکی اشپزی کرد یکی دبگ ظرفا بشوره ؟ این قوانین گذاشتیم ک مشکلی پیش نیاد .خودتم میدونی من همیشه ظرفا تو شستم این لحن درستی نیست بهم میگی شمردی عزیزم .بنطرم دو نفر زیر ی سقفن من تو ندارن اما گاهی وقتشو دارم کمکت باشم گاهی نه
حتی میخواستم جارو کنم وقت نکردم
# درست میگی من این مدلی ظرف نمیشستم اخه، ازین به بعد حتما همین کارو میکنم
نه عزیزم لحن منو شما بد خوندی درستشم همین بود که خودت گفتی ازین به بعد همه چیز رو بر اساس قوانین و نوبتش انجام میدیم مشکلی نیست
نه اونو که بهت گفتم قبلشم، نوبت من هست که انجام بدم
*مگه من این مدلی میشستم ؟ اها جالبه با اینکه میگم من تو نداریم چون زیر ی سقفیم .فقط امروز شلوغم نمیتونم ظرفای توم بشورم میگی ک جدا کنیم و طبق قانون باشه هر جور راحتی/من بعضی اوقات دیدم ظرفام شستی بعضی اوقاتم ن اما ن انتظاری دارم ن اعتراضی کردم همیشه هم سینک خالی کردم
# جان اگر قراره ما بر اساس قانون پیش بریم، همیشه باید همین باشه
اگه قراره براساس قانون پیش نریم
پس همیشه باید بر اساس قانون نباشه و این ظرف ها ام label (مال من) بهش نخوره
به هر حال نمیشه یه زمانی که صلاح میدونیم قانون باشه یه زمان دیگه صلاح میدونیم نباشه
نه عزیزم من همیشه حواسم بوده که اگر نوبت من بوده ظرف بشورم و همه رو بشورم، این دیگه خیلی نادرست هست بخواییم الکی به چیزی که نیست اشاره کنیم، و منتیم نیست چون تا الان عر کس به نوبهی خودش کم نذاشته
بقیش کامنت اول