2777
2789
عنوان

سوال در مورد پسرا دارم

156 بازدید | 14 پست

یه پسری هست تو فامیل مون و خیلی به من زل میزنه و اصلا نمتونم بفهمم چرا این رفتار های رو نشون میده...

مثلا هر وقت منو میبینه تو چشام زل میزنه و بهش سلام میدم بعد چند دقیقه انگار متوجه میشه که باید جواب سلاممو بده و باز یه طوری رفتار میکنه که انگار اصلا و هیچوقت حواسش بهم نبوده 

خب پسرا معمولا‌ دنبال دیدن هستن کلا،اگرم یه دختر باشه اونم تو فامیل و در تیر رس مطمعنا نگاش میکنن،شاید شما یه کم حواست بیشتر از دیگران به این پسره س؟!

ما یه خًاٌطًرُهٌ خًوبّـ تْو گذّشْتْهٌ هم باقی میمونیم که هرگز قرار نبود اتفاق بیوفته

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا با این کارا عجیبش حواسم رفته پی اش🥲

اوهوم🤷‍♂️مشخصه کاملا،ولی ی کم دیگه صبر کن وایسا ببین این حرکتشو ادامه میده یا نه شاید اصلا موضوع چیزه دیگه ای باشه،ذهنتو درگیر نکن الان

ما یه خًاٌطًرُهٌ خًوبّـ تْو گذّشْتْهٌ هم باقی میمونیم که هرگز قرار نبود اتفاق بیوفته
اگه دوستش نداری رفتارشو نادیده بگیر و اگه عاشقشم هستی به این کاراش دل نبند

نه دوسش ندارم ،عموما رفتاراش رو نادیده گرفتم اما این برام خیلی عجیب بود که یه بار منو خفت کرد یه گوشه و همینطور بهم زل زده بود تو چشام منم نخواستم فکر کنه بی دست و پام همینجوری تو تخم چشش نگاه کردم و بی حرف کنارش زدم و رفتم 

تا زمانیکه پسری پیشنهاد نداده خیالبافی و رویا پردازی نکن چون اشتباهه

من عموما دوست دارم علت هر جیزی رو بدونم و برای همین خیلی سعی میکردم بفهمم این کاراش دقیقا چیه و چرا این طوری رفتار میکنه 

نه دوسش ندارم ،عموما رفتاراش رو نادیده گرفتم اما این برام خیلی عجیب بود که یه بار منو خفت کرد یه گوش ...

خب در این حد بدون که نسبت بهت علاقه داره حالا ممکن علاقه زودگذر باشه یا یه عشق عمیق باشه ولی با چیزهایی که ازش گفتی بیشتر از نوع هیجانات زودگذره

کاربر آقا
خب در این حد بدون که نسبت بهت علاقه داره حالا ممکن علاقه زودگذر باشه یا یه عشق عمیق باشه ولی با چیزه ...

مگه هیجانات زودگذر بیشتر به خاطر قیافه و هیکل آدما نیست؟!

من قیافه آنچنان زیبایی ندارم و همینطور خیلی ریز و میزه هستم🥲

البته اینم میدونم هر کی یه معیاری برای زیبایی داره اما بازم....

مگه هیجانات زودگذر بیشتر به خاطر قیافه و هیکل آدما نیست؟!من قیافه آنچنان زیبایی ندارم و همینطور خیلی ...

هرچیزی میتونه اونو جذب کرده باشه قیافه و هیکل،رفتار مثلا شوخ طبع بودن یا خنده رو و بامزه بودن صدای زیبا،ولی عشق واقعی ارتباط و پیوند روحیه

کاربر آقا