2777
2789
عنوان

باورتون میشه تاخالا هتل پنج ستاره نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 140 پست
خخخخ نه بابا 2میلیون بود سلف سرویس بود ولی پنج ستاره نبود3یا چهار ستاره بود فکرکنم

من همون برم ماکارانیمو درست کنم سنگینترم مخم جای خالی پیچ شد .آخه من الان اینجا چه میکنم قاطی کردم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از هواپیما و کشتی میترسم حاضر نیستم هیچوقت ایندوتا رو امتحان کنم یبار قطار سوارشم دیگه دلم آروم میگی ...

در عوض کشتی خیلی باحاله 

وسط دریا 

دلفین ها رو میبینی 

عروس دریایی ها 

هوایما هم خیلی خوبه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
یعنی همه چیزتون درسته و رو به راهه که هفتصد ملیون پول مسافرت دادین ؟ لابد تو زعفرانیه تهران ویلا دار ...

جدیدا  بانک سپه هک  کردن 

چند هزار نفری بالای ۱۰۰ ملیارد موجودی نقد داشتن 

۲۰ نفر اول بالای ۴۰۰ ملیارد

هیچ خبری نیست ...😉

من  خیلی خیلی  مسافرت رفتم 

البته به دلایل ویژه 

خیلی هتل های خوب ( البته چون نباید خودم هزینه میدادم   و برام مجانی بود میرفتم ) 

الان دیگه اصلا دلم نمیخواد مسافرت برم یک جورایی خسته شدم 

سعی کن از جایی که هستی لذت ببری 

اینو من بهت میگم که تقریبا تمام ایران رو دیدم  و تقریبا هر جایی رفتم مهمان ویژه بودم بدون هزینه با بهترین امکانات 

سعی کن از همون جایی که هستی لذت ببر

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

۱۷ سالمه و ۱۷۰ بار سوار هوایپما شدم. هتل که مسخره س

(اینجانب در حال خواب دیدن هس)

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
حالا من همه این چیزایی ک گفتی رو رفتم ولا هیچ چیز خاصی نیست البته برا من صبحانه هتل خیلی مهمه

هتل ۵ ستاره ها که صبحانه سلف سرویس دارن خوبیشون همینه😂😂😂 من عاشق همین قسمت از سفرم

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

عزیزم همه این شرایط دارند منم تا حالا سوار قطار نشدم و برای اولین بار امسال عید دریا رو دیدم

ولی هواپیما دو بار سوار شدم یه بار مشهد رفتم یه بار هم مالزی 

اونم خیلی سال پیش حدود ۱۳ سال پیش

۳۳ سالمه فقط شهرای اطراف مسافرت رفتم .هواپیما از نزدیک ندیدم فرودگاه ندیدم قطار زیاد سوار شدم اما 😅 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید