2777
2789
عنوان

باورتون میشه تاخالا هتل پنج ستاره نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2903 بازدید | 140 پست
چقد عالی میتونم بپرسم چقد هزینتون شد

زود باور نباش اینقد

پسر نی نی سایتی اگه عرضه داشت سرکار بود ن پلاس تو نی نی سایت وسط زنا

تا چلغوز آبادهم نرفته این

بله پروفایل خودمم  🌱 
کی گرفتین چه خوب ما دوسه روز پیش گرفتیم 2 تومن

لعنت به ذهن فقیر و سوخته من 

دوتومنو فکرکردم به تومان میگی و داری شوخی میکنی سربه سر کاربر میذاری .نگو ۲ میلیارد بوده هی روزگار ....

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂😂من یکی از آرزوهام اینه قطار سوار شممردم چه آرزوها دارن حالا آرزوی منو اززمان پزشک دهکده تاحالا ...

قطار خوب نیست به خدا 

اینقدر صدا میده 

هواپیما خوبه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
قطار خوب نیست به خدا اینقدر صدا میده هواپیما خوبه

از هواپیما و کشتی میترسم حاضر نیستم هیچوقت ایندوتا رو امتحان کنم 

یبار قطار سوارشم دیگه دلم آروم میگیره 😂

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

ماهایی که مهاجرت کردیم کم پیش میاد بریم اینور اونور 

دیگه چه برسه به اوضاع مردم کشور خودمون ....

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام پس اگر سوالی از من داری حتما بهم اطلاع بده دوست عزیزم که مبادا شرمند بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بیشتر ببینید
لعنت به ذهن فقیر و سوخته من دوتومنو فکرکردم به تومان میگی و داری شوخی میکنی سربه سر کاربر میذاری .نگ ...

خخخخ نه بابا 2میلیون بود سلف سرویس بود ولی پنج ستاره نبود3یا چهار ستاره بود فکرکنم

700 ملیون

یعنی همه چیزتون درسته و رو به راهه که هفتصد ملیون پول مسافرت دادین ؟ 

لابد تو زعفرانیه تهران ویلا دارید

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
ای جانم چقد عالی میتونم بپرسم کدوم کشور هستی

آلمان 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام پس اگر سوالی از من داری حتما بهم اطلاع بده دوست عزیزم که مبادا شرمند بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بیشتر ببینید