2777
2789
عنوان

اسباب بازی های پسرم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 28 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ناراحت نمیشه هیچ اشکالی نداره همون که گفتی جا ندارم و اینا فکر خوبیه

تایه سنی پسرم بااینکه مثلا گفته بود جمعشون کن و من بزرگ شدم ولی هنوز دوسشون داشت و چندبار گفتم میخوای بدیمشون به یکی که اونم بازی کنه باهاشون میگفت نه دوسشون دارم ولی ۱۳سالش شده و به یه بلوغ فکری نسبی رسیده  ازش پرسیدم گفت اره فکرخوبیه 

تایه سنی پسرم بااینکه مثلا گفته بود جمعشون کن و من بزرگ شدم ولی هنوز دوسشون داشت و چندبار گفتم میخوا ...

افرین به تربیت پسرت 

خیلیا وسایلشون میپوسه ولی حاضر نیستن یه سر سوزنش و به کسی بدن

واقعا بخشش دل بزرگ میخواد

میشه واسه ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین؟🥺

سلام عزیزم

من و برادرام بااینکه هیچکدوم وضعمون بد نیست انا وسایل نو بچه هامون به هم میدیم

چه اشکالی داره اخه؟

من چیزای خیلی خاص که به درد فقرا نمیخورا مثل کت شلوار و پیرهنای مجلسی رو میدم به بچه های داداشام ولی لباسای دیگه که نو مونده میدم به مراکز خیریه

واس اسباب بازی هم همینطور

اگه خیلی داری چیزایی که خراب نمیشن و خیلی نیاز به یادگیری نداره مثلا ماشین های عادی و عروسک و پازل و.... بده خیریه ها یا بهزیستی

ماشین کنترلی های خیلی لوکس و چیزای خاصتو بده به فامیلتون

دوست مامانم تازه بچه دار شده 

بچه سه ماهه گرین کارت آمریکا هم داره تا یکی دو سال دیگه هم قطعا میره از ایران    ولی تمام اسباب بازی های خونه ما رو بردن برای بچه و غرورش هم نشکست 

من بودم اول به اطرافیان خودم میدادم .