2777
2789
عنوان

هدفتون از بچه دار شدن چی بود 👀 راستشو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 82 پست
با همین شرایط هم همه ازدواج میکنن تشکیل خانواده میدن همین سالی که گذشت شیش تا عروسی رفتم اینا اگه حد ...

خوب ببین من یچی بگم؟

من مجردیم کار میکردم با حقوق خوب کار عالیموقعیت عالی اما شهر کوچیک بودم و خانوادم اجازه نمیدادن مستقل زندگی کنم .دوس داشتم تو شهر خونه بگیرم واس خودم 

بعد دیدم اینطوره خاستگارم ک تو همون شهر مد نظر زندگی میکرد رو قبول کردم . شاید من اگه بچه شهرستان نبودم هیچ وقت ازدواج نمیکردم . الان خدارو شکر زندگیم خوبه اما اون مستقل شدنه حسرت شد واسم . هر چند الانم صبح تا شب تنهام و تقریبا تنها ب حساب میام تو خونه😆

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
خوب ببین من یچی بگم؟من مجردیم کار میکردم با حقوق خوب کار عالیموقعیت عالی اما شهر کوچیک بودم و خانواد ...

شما تصمیم اشتباه گرفتین برای فرار از خونه ازدواج کردین،اینا همچین مشکلی نداشتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تصمیم اشتباه گرفتین برای فرار از خونه ازدواج کردین،اینا همچین مشکلی نداشتن

نه تصمیم اشتباه نگرفتم ببین اگه دوست نداشتم ازدواج کنم اون موقع میشد اشتباه . من دوست داشتم برم شهر بعد اونجا با یه موقعیت خوب ازدواج کنم اما خوب وقتی دیدم موقعیت خوبه پیش اومد گفتم خوب میانبر بزنم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید

بچه ثمره ی زندگیه 

خانواده کامل میشه 

عشق معنا میشه 

رنج کشیدن برای بزرگ کردنش از مقدس ترین و شیرین‌ترین رنجهاس

فقط ناراحتیم از اینه که چرا چهارتا نیاوردم و به بچه هام ظلم شد

کاش مثل خودم که خواهرو برادر دارم اونارو هم بی نصیب نمیکردم

لعنت به شعار فرزند کمتر زندگی بهتر

کاش زودتر باورم میشد روزیِ هر بنده ای رو خدا ضمانت کرده و هرچی بچه بیشتر باشه خدا نظر رحمتش به اون خونه بیشتره. 

من بچه نمیخواستم هیجوقت، فشار خانواده ها باعث شد

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید

من مجردم ولی قصدم بچه  کوچولو کیوت لپاش میذاره رو صورتم  صداش کوچولوعه حرفای بامزه میزنه معصومه چونه کوچیکش میذاره روی شونت  . در کل بچه کوچولو دوس دارم ولی نمیدونم دلم بخواد  فعلا از بچه دیگران خوشم میاد 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه‌دار شدن همچون کاشتن نهالی کوچک در زمینی حاصلخیز است؛ جایی که با عشق و مراقبت، نهال به درختی سربلند تبدیل می‌شود، ریشه می‌دواند و سایه‌اش آرامش می‌بخشد.

داشتن فرزند مانند روشن کردن شمعی در تاریکی است، شمعی که گرما و نورش مسیر زندگی را روشن می‌کند و هر لحظه، شعله‌ای از امید و معنا به دل می‌افزاید. بچه‌ها همچون موسیقی زندگی‌اند؛ آهنگی که با هر نت خود، شادی و شور به دل‌ها هدیه می‌کند و قلب‌ها را با ریتمی از عشق به حرکت درمی‌آورد.

بچه‌دار شدن سفر در دنیایی جدید است، سفری که با هر قدم، زیبایی‌های ناشناخته را کشف می‌کنی، چالش‌ها را پشت سر می‌گذاری و خاطراتی جاودانه می‌آفرینی.

و با اومدن کلارا جونم زندگی ما بهتر شد❤️🥹

إِذْ قَالَتِ امْرَأَتُ عِمْرَانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي ۖ إِنَّكَ أَنتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ    آل عمران  - 35

آن‌گاه كه همسر عمران گفت‌: پروردگار! آنچه در شكم دارم نذر تو كردم‌، آزاد برای [خدمت خانه] تو، پس از من بپذیر كه تویی شنوای دانا.    آل عمران  - 35

از این انگیزه ها بود 

ولی سخت تر از حرفش بود😅😅

اصلا بچه نمیارم الان دیگه نمیشه خونه خرید . نسل آینده گناه دارن

فقط با حقوق معلم و کارگر نمیشه 

بقیه میتونن خوبم میتونن

۴ گناه بزرگ در قران : شراب زنا قتل دزدی 🌿 emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗

بیشتر ببینید

واسه تمام غرایز هدف داری مگه؟؟ غریزه پدر و مادر شدن هم طبیعیه و همه به سمتش میرن اگه قراربه هدفگذاری بود الان نصف این جمعیتم روی کره ی خاکی نبود.

ولی کلا بچه داشتن سخته یکسره باید مراقب قلبت باشی که خارجه بدنته 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

خوب ببین من یچی بگم؟من مجردیم کار میکردم با حقوق خوب کار عالیموقعیت عالی اما شهر کوچیک بودم و خانواد ...

الان که رفتید شهر بزرگی که دوست داشتید هنوزم کار میکنید؟ اگه کار نمیکردید بازم از زندگی تو اون شهر راضی تر بودین تا شهر خودتون بنظرتون؟

۴ گناه بزرگ در قران : شراب زنا قتل دزدی 🌿 emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗

بیشتر ببینید

مهمترین عامل تو فرزند آوری اینه که 

پدر و مادر از نظر اخلاقی و روانی تا حد زیادی با هم هماهنگ باشن و قدر خونواده رو بدونن ... 

وقتی محور زندگی انسان لذت گرایی و راحت طلبی باشه قطعا نمیتونه پدر و مادر خوبی باشه و اگرم پدر و مادر بشه به بچه فقط خودخواهی رو یاد میده که تو همیشه باید در آسایش باشی به هر قیمتی  در حالی که افزایش هوش در ابعاد مختلف مثل هوش اجتماعی  با رویایی با سختی و و تلاش برای حل مسئله همراهه... 

و اینکه این موضوع دو روی یک سکه هست  درسته فرزنداوری نیازمند اقتصاد هست اما بدون نیروی انسانی هم اقتصاد جامعه فلج میشه و دیگه راحت طلبی هم وجود نداره 

یعنی از یه جایی به بعد ادم ها برای چرخوندن چرخ اقتصاد ب تعداد کافی وجود نداره ...

چیزی که باعث میشه از فرزنداوری دوری کنن تفکرات اشتباه راحت طلبی و لذت گرایی هست ... این بحث هم بعد معنوی داره و هم بعد مادی

همه ما تو زندگیمون یه روزهایی رو گذروندیم ک وقتی بهش نگاه می‌کنیم باورمون نمیشه اینقدر قوی بودیم... رشد یعنی همین... .

قبل از اینکه راجع به فرزنداوری تصمیم بگیریم حتما یک کتاب راجع به فلسفه فرزنداوری و یک کتاب علیه این موضوع بخونیم

چون لزوما تفکرات و مقایسه های ذهنی ما بدون مطالعه و مشاوره درست نیست 

دقیقاحرفتون درستهچندروزپیش شنیدم یکی ازفامیلامون مرده فراریه وکلی پرونده داره تودادگاه زنشم معتادیه ...

بچه ی 19ساله؟؟؟؟

اولا که ۱۹سااه بچه نیست

دیگه مردی شده برای خودش

دوما بالای ۱۸سال دیگه جاشون توو پروررررررشگاه و بهزیستی نیست

فقط ممکنه از حمایت های مستقیم یا غیرمستقیم اونجا بهشون بدن

واسه تمام غرایز هدف داری مگه؟؟ غریزه پدر و مادر شدن هم طبیعیه و همه به سمتش میرن اگه قراربه هدفگذاری ...

اره هدفه

اینکه هم از لحاظ روحی هم مالی و هم مهر و محبت براش کم نزاری

تو تربیت و کاراش همکاری بشه یعنی فقط مادر زحمتشو نکشه

مثلا بگیم بیاریم دوسال اول شیرین زبونی کنه ، قبول ، بعدش چی؟

حتما باید برنامه ای باشه

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
مهمترین عامل تو فرزند آوری اینه که پدر و مادر از نظر اخلاقی و روانی تا حد زیادی با هم هماهنگ باشن و ...

قبول دارم

هم نکرانم هم راحت طلب

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید