2777
2789
عنوان

با شوهری که همش با دوستاش میپره هی بیرون میرن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 37 پست
نمونشو داریم ما خانومش دیگه کلافه شده میگه تا حالا با هم مهمونی ام نرفتیم صحبت کن باهاش ایشاله که سر ...

خیلی باهاش حرف زدم اصلا تا اسم دوستاشو میارم سگ میشه

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون رو ولش کن اون درست نمیشه گیر بده بگو بریم شهر بیاره خونه برات اجاره کنه شهر خودت و بچت برید بگرد ...

تو روستا چسپیده به مادرش اینا 

پولم نداره که بخاد خونه احاره کنه شهر

خب همون بعد ازدواج دیدی همچین اخلاقی داره چطور تا حالا جلوش رو نگرفتی؟؟؟؟همون اوایل ازدواج باید کاری ...

خیلی باهاش حرف و اینا زدن ولی هیچی

من با کسی که دارم آشنا میشم هیچ مشکلی ندارم به جز این قضیه یعنی بعد از ازدواج بیشتر میشه؟؟

اگه تورو هم ببره که مشکلی نیست ولی کلا شوهرم باهام بیرون نمیاد اصلا

شوهر من هر ماه دوره داره با دوستاش مردونه، عصرها هم اغلب یه نیم ساعت یه ساعتی باهم تو. مغازه میشینن

اما منم هر وقت بگم بریم بیرون میبره 

این دوتا با هم تعارضی ندارن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید