2777
2789
اصلا من خیلی دوست دارم دلیل رفتار برادر شوهرم و بدونم بی دلیل نمیدونم چرا به من سلام نمیدن و اخم و ت ...

شوهرت میدونه؟؟؟ناراحت نمیشه؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

ن سلام نمیکنم 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرت میدونه؟؟؟ناراحت نمیشه؟

اره شوهرم می‌دونه چن سری دیده بهشم گفتم 

میگه چیکار کنم تو هم سلام نده تو هم حرف نزن 

بعد شوهرم با جاریم همش میگن و میخندن شوهرم شوخ طبع و با همه رفتارش بد نیست 

منم گفتم رفتارت و عوض کن تو هم

به زنا ام مگه دست میده

نه به زنا دست نمیده اصلا 

به مردا دست داد با خانما هم خوش برخورد سلام داد 

منو رد کرد نمیدونم عقده چی رو داره 

به خدا تعریف نیست زنش خیلی زشته و خیلی خیلی معمولی 

من نسبت به خانم اون واقعا سرم 

البته نمی‌گم بخاطر اینه اصلا نمیدونم دلیلش چیه 

چن سری به شوهرم گفتم چرا با من اینطوری این

اره شوهرم می‌دونه چن سری دیده بهشم گفتم میگه چیکار کنم تو هم سلام نده تو هم حرف نزن بعد شوهرم با جار ...

نه اینو نگی

هر کی شخصیت خودش رو داره دیگه نمیشه واسه بقیه عوض شیم

فقط محل بردار شوهرت نذار خواستی فقط سلام خشک خالی

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

نه به زنا دست نمیده اصلا به مردا دست داد با خانما هم خوش برخورد سلام داد منو رد کرد نمیدونم عقده چی ...

😐😐این چه حرفی بود زدی؟؟؟؟؟چه ربطی دااره؟؟؟؟؟؟متاسفم برات

نه اینو نگیهر کی شخصیت خودش رو داره دیگه نمیشه واسه بقیه عوض شیمفقط محل بردار شوهرت نذار خواستی فقط ...

اصلا جاریم تا شوهرم و میبینه شروع می‌کنه بگو بخند و شوخی دستی و حتی شوخی لفظی که اصلا شاید مناسب نباشه تازه که وارد شده بودم نامزد بودم راجب زایمان و پروئیدم حرف میزد 

بر من عجیب بود بعد فکر کنم میخواد منو حرص بده میگه شوهرت دست پخت منو دوست داره نمیدونم شوهرت بدنش سفیده و ...