2777
2789
عنوان

دعانویسی اول نتیجه بعد هزینه

326 بازدید | 19 پست

سلام خوبین امیدوارم سلامت باشید 

دعانویسی که اول نتیجه بعد هزینه بخواد سراغ دارین؟ شمارشو بدین

یا دعانویس رایگان باشه 

اگه سراغ دارین بگین ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیز دلم من اعتقاد ندارم به این خرافات تا وقتی خدا هست❤

افرین بهت قشنگم 😘😘

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

سلام مرسی گلم چشم برای خودم نمیخوام خودم راستش اعتقاد ندارم بهش

من دیدم چندنفر رفتن واسع مشکلاتشون

از جمله دوستای خودم

انقدرررر اوضاع خراب تر شد که حد نداشت

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
من دیدم چندنفر رفتن واسع مشکلاتشوناز جمله دوستای خودمانقدرررر اوضاع خراب تر شد که حد نداشت

آره ولی رفیقم هرچی بهش میگم نماز و روزه و قرآن بهترین حل کننده مشکلات هست ولی چی بگم 

دیگه دقیقا من خودم میگم خرافاته

آره ولی رفیقم هرچی بهش میگم نماز و روزه و قرآن بهترین حل کننده مشکلات هست ولی چی بگم دیگه دقیقا من خ ...

من دوستم برای برگشت شوهرش دعا گرفت شوهره رفت که رفت 

یکی دیگه واسه بخت گشایی گرفت زندگیش یک سال طول نکشید و جدا شد 

و کلی چیزای دیگه 

چله قرآنی بگیرین 

خیلی بهتره 

نتیجه نداد باید خوشحال هم باشین که حتما اون کار به ضررتون بوده و صورت نگرفته 

نتیجه داد و حاجت گرفتین هم مبارکتون که به صلاحتون بوده و خدا داده❤️‍🩹🌹

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
من دیدم چندنفر رفتن واسع مشکلاتشوناز جمله دوستای خودمانقدرررر اوضاع خراب تر شد که حد نداشت

اجی خداک داره میبینه ک حال بندش خوب نیس چراکاری نمیکنه برامون مگه نمیگن زمین گرده پ چرااین گردبودنه نمیچرخه من خودم به همه میگم عیب نداره میگذره ولی ته دلم ب خودم میگم دورغ نمیگذره اون چیزی ک میگذره عمرمونه نه روزگار😔

اجی خداک داره میبینه ک حال بندش خوب نیس چراکاری نمیکنه برامون مگه نمیگن زمین گرده پ چرااین گردبودنه ...

شرایط منم بهتر نیست🥲🥲🥲 شاید بدتر هم باشع

ولی چه میشه کرد...