2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه براتون تو قیافه باشه..

اگر همیشه باشه سرد میشم فقط اما سلام رو میکنم ! برای خودمم نه ، برای همسرم ! نمیخوام خودمو توی نگاه اون بد کنم ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

پس عزت نفستون چی شخصیتتون چی

راستش برام پیش نیومده برادر شوهرم خیلی احتراممو داره یکی دوبار با شوهرم بحثش شده بود با منم سرسنگین شد چون مقصر شوهرم بود من رفتم از دلش دراوردم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2133743 هر کی تو ناشناسم بیاد چرت و پرت بگه فوحشش میدم 

اتفاقا برادر شوهر منم همینه یا سلام نمیده یا با سر سلام میده یا با اخم یا روشو می‌کنه اونور 

منم تصمیم گرفتم دیگه نه سلام بدم باهاش نه حرف بزنم 

نمیدونم بی دلیل چرا اینطوری می‌کنه از بدو ورودم همینطوری بود

من شوهر خالم اینطوره با ماها!!!

انگار طلبکارشیم مرتیکه

واسه بابام انقد خود شیرینی میکنه واسه زن و بچه اش قیافه میگیره کلا با خاله های دیگمم اینطوره

مام تو جمعا دیگه اصلاااا بهش سلام نمیدیم اکثرا، بهشم برخورده آقا رفته به خالم گفته من میام تو جمع خواهرای تو را شعور سلام دادن بهمو ندارن😐مام گفتیم بگو اون بلا نسبت گاوی که وارد جمع میشه باید اول سلام بده

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

ندارم بردار شوهر ولی کلا اگر کسی باهام چه با دلیل چه بی دلیل بره تو قیافه و ادا در بیاره دیگه نمیبینمش و آدم حسابش نمیکنم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
برادر شوهر که سهلههر خری باهام بد رفتاری کنه مثل خودش رفتار میکنم

👌🤣

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

اصلا من خیلی دوست دارم دلیل رفتار برادر شوهرم و بدونم بی دلیل نمیدونم چرا به من سلام نمیدن و اخم و تخم می‌کنه 

حتی یه بار به همه سلام دست داد منو رد کرد به بعدی سلام داد روانی از همون دوره نامزدیم همین بود

اگر همیشه باشه سرد میشم فقط اما سلام رو میکنم ! برای خودمم نه ، برای همسرم ! نمیخوام خودمو توی نگاه ...

چه عاقلی

تو نی نی سایت کمتر کسی اینطوری مبینم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اصلا من خیلی دوست دارم دلیل رفتار برادر شوهرم و بدونم بی دلیل نمیدونم چرا به من سلام نمیدن و اخم و ت ...

به زنا ام مگه دست میده

چه عاقلیتو نی نی سایت کمتر کسی اینطوری مبینم

زندگیه دیگه 😅 عاقل نباشی سخت میشه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱