2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله احتمالش هست 

این ماه از کاندوم استفاده کنین از سیکل بعد قرص رو دوباره شروع کن و دوماه دیگه هم کاندوم استفاده کنین چون اثر قرص رفته و دو سیکل دیگه دوباره موثر میشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بله احتمالش هست این ماه از کاندوم استفاده کنین از سیکل بعد قرص رو دوباره شروع کن و دوماه دیگه هم کان ...

واقعا؟آلان بدون جلوگیری رابطه داشتم احتمال بارداری هست؟دوتاسیکل دیگه هم احتمال بارداری وجودداره؟

واقعا؟آلان بدون جلوگیری رابطه داشتم احتمال بارداری هست؟دوتاسیکل دیگه هم احتمال بارداری وجودداره؟

این سیکل و سیکل بعدیت کاندوم استفاده کن 

از سیکل بعد هم قرص رو شروع کن تا برای سیکل بعدیش دیگه قرص خوردنت موثر بشه .

اگر خیلی مطمینی که احتمال بارداری داری اورژانسی بخور ( هرچند توصیه نمیکنم ) 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بنظرم اورژانسی بخور منم ی دفعه همینجور شدم اورژانسی خوردم شرایط بچه رو نداری عزیزم؟

نه دوست ندارم بعدپاکی مگه احتمال بارداری زیاده؟نگران این نیستم زیادبقیه سیکل موندم چیکارکنم