2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه هام رفته سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 34 پست
نه من سه سالم موندم نه پشیمون شد نه خوب شد دیگه رفتم و خونه پدرمم بچه ها خونه پیش خودش

کاش اصلا نگاه نمیکردی 

و درعوض خودت بخودت میرسیدی و استوری میکردی 

هیچوقت استوریشو چک کن 

ولی همیشه از خوشحالیات استوری بزار 

حسرتو بزار اون بکشه ن تو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش اصلا نگاه نمیکردی و درعوض خودت بخودت میرسیدی و استوری میکردی هیچوقت استوریشو چک کن ولی همیشه از ...

من چون فهمیدم بچه ها هستن باز کردم 

از خودمم گذاشتم 

و هیچ وقت نشده تو این یک سال از غم بذارم

خوب کردی لایک‌کردی همین که ببینی بچه هات خوشحالن و جاشون خوبه برای یه مادر کافيه

دقیقا و از ته دلم دیدم خوشحالم خیالم راحتتر شد 

یه مادر هیچ وقت بد بچه اش رو نمیخواد چه پیش بچه باشه چه نباشه اینقدر سختم میشه بعضیا میان میگن تو مادر نیستی تو فلانی

خوب چرا لو دادی خودتو لایک کنی میفهمه دیدی استوریاشو

لایک کردم که بفهمه من خوشم اومد بردی سفر 

قاعدتا اونم از این تنظیمات خبر داره وقتی میبینه آنلاینم و ندیدم حدس میزنه دیدم  منم لایک کردم که دیگه بسه باشه من حرصمو خوردم

من عرف رودر مورد طلاق وجدایی نمیدونم ،ولی فکر نمیکنی همین دنبال کردن ولایک کردن با هرذهنیتی که برای ...

آره 

ولی واقعا زندگی ما قابل برگشت نیست و چون بچه داریم بخوایم نخوایم یه روزنه کوچک ارتباطی هست 

بعد من توی اینستا دنبال نمیکنم شمارشو داشتم توی واتساپ هم خب داره یه مدت پیام میداد و تهدید می کرد نگه داشتم که باشه و توی دادگاه بدرد بخوره و تقریبا خورد وگرنه رابطه ای نمونده 

چراغ سبز برای رابطه های دوستی هست که کات میشه ما ۳ تا بچه هست که مجبوریم جدا زندگی کنیم