2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازدواج هندونه در بسته نیست اگه قبل ازدواج آدم مشاوره ازدواج بره

کاملا هندونه سر بسته هس اتفاقا

ما مشاور رفتیم گفتن اصلا بهم نمیخورید مناسب نیستید!

ما گوش نکردیم ازدواج کردیم

برعکس شد🤣

تا درصد کمی شاید درست بگن اونم احتمالش کمه 

دختر خالم باصدتا مشاور و صدجور محک ازدواج کرد کارش به طلاق کشید

باید تجربه کنی بفهمی 

بستگی به خودتون داره 

به سنتون و اینکه چقدر بخواید وقت بذارید برای رابطه و اینکه اصلا شخصیت خودت چطوری باشه

بعضیا عمدا خیلی از نشانه ها رو نادیده می گیرن بعد میگن بد شد ! در صورتیکه از همون اول میشد نشونه ها رو دیدم

ما زیاد با هم وقت می گذروندیم و در ارتباط بودیم

هم حضوری هم آنلاین و تلفنی

کلا همسرم باهام خیلی حرف می‌زد و برای همین شناختمون از همدیگه خوب بود

بعد از ازدواج غافلگیر نشدم 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

آره کاملا با ریزترین افکار و ویژگیهای رفتاریش آشنا شده بودم. حتی در مورد خونوادش هم تا حد زیادی از طریق حرفها و توصیفات خودش شناخت پیدا کرده بودم.

هندونه دربسته مال وقتی بود که تو حجله روبنده رو کنار میزدن گفتن این حرف تو این دوره فقط یه توجیه مسخره‌اس

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کاملا هندونه سر بسته هس اتفاقاما مشاور رفتیم گفتن اصلا بهم نمیخورید مناسب نیستید!ما گوش نکردیم ازدوا ...

بعضی وقتها بعد ازدواج حتی بعد چندسال شرایط زندگی یجوری میشه که ممکنه رفتار طرف عوض بشه یا اگه داشته،تشدید بشه

خب این پیش بینیش  سخته

اینکه نمیدونی در آینده شرایط زندگیت از چه جهاتی چه تغییراتی خواهد کرد و چه تغییراتی در اخلاق طرفین ایجاد خواهد کرد

کاملا هندونه سر بسته هس اتفاقاما مشاور رفتیم گفتن اصلا بهم نمیخورید مناسب نیستید!ما گوش نکردیم ازدوا ...

من خودم مشاورم مشاوره قبل ازدواج هم رفتم اگه مشاور کارش درست باشه خیلی هم خوبه