2777
2789

آره خب خیلی از ویژگی ها معلوم شد. منتها چون دوستی بود خیلی چیزها که مربوط به خانواده بود رو نشد. 

و خانواده خیلی خیلی خیلی مهمه.
افراد در سن جوانی شاید شبیه خانواده نباشند و به نظر برسه که خود فرد هویت جدا داره. 

ولی سن که بالا می ره دقیقا الگوهای خانواده رو پیاده می کنند. 

بنابراین آشنایی خانواده در دورانی که عقد نباشید و نامزد باشید ولی نامزدی که کل محل رو خبر نکرده باشید! که اگر مورد مشکل داری بود بتونید نامزدی رو به هم بزنید. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیشه شناخت اصلا هندونه سر بسته هس ازدواج ممکنه بگی طرف بده ، اما در واقعیت خوب باشهممکنه بگی خوب ...

شما تو دوستی چه اخلاقی رو نشناختین که بعد ازدواج رو شد براتون؟

اصلا هیچ نشانه ای نداشت که مثلا بگی اره از اون بوده من توجه نکردم؟

بله تو دوران دوستی نسبت به هم شناخت پیدا کردیم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید
چند وقت دوست بودین؟

یکسال عزیزم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید
شما تو دوستی چه اخلاقی رو نشناختین که بعد ازدواج رو شد براتون؟اصلا هیچ نشانه ای نداشت که مثلا بگی ار ...

من تو آشناییا میگفتم این خسیسه

در حالی که اونجور نبود بشدت ولخرجه 

یا مثلا حتی تو نامزدیم خیلی اشتباه قضاوتش میکردم بعد ازدواج دیدم همه برداشتام اشتباه بوده

کلا بعد ازدواج یا صورت های خوبش رو میشه یا بدش

من تو آشناییا میگفتم این خسیسهدر حالی که اونجور نبود بشدت ولخرجه یا مثلا حتی تو نامزدیم خیلی اشتباه ...

آشنایی بیشتر از ۶ماه بود؟ 

اخ میگن تو ۶ ماه تقریبا دستت میاد 

آشنایی بیشتر از ۶ماه بود؟ اخ میگن تو ۶ ماه تقریبا دستت میاد

نه هیچی دستت نمیاد

ازدواج هندونه سر بسته هست

بله من یه سال کامل ارتباط داشتم حتی خونمونم میومد با خانوادم فامیلام میگشت مهمونیا دعوت میشد ....