2777
2789

تو اینجور موارد که شوهراتون هوای مادر و خواهر و خواهرزاده هاشون رو بیشتر دارن چه حسی دارید ؟

واقعا خیلی حس بدیه ، مخصوصا که بچه هم داشته باشی ، دوست دارم زندگی که هیچ جایگاهی توش ندارم تموم کنم و ای کاش به این آسونی بود ، خوش به حال خارجی ها که برای جدا شدن و شروع یه زندگی دوباره نیاز به اثبات و سند و مدرک ندارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل ازدواج شوهرم ب خواهرش بیشتر اهمیت میداد 

برای تولدش یک دسته گل بزرک و کادو آورد جلوی جمع سوپرایزش کرد اما تولد من ک بود سال اول کادو نداد 

اصلا ب روی خودم نیاوردم ک ناراحت شدم 

اما واقعا حس بدی داره!!!!

بعد از چندسال الان کل حواسش ب منه خواهر شو زیاد تحویل نمیگیره 

از وقتی عقد کردیم تا الان یه سال عید نشده دوتایی بریم مهمونی ، یا مادرش آویزون بود یا با یکی می رفتیم ، امسال هم خواهرزاده هاش رو باهام آورد، حتی خونه مامان و خواهرم هم با این انترها رفتیم 

تازه ازدواج کردید ؟بعضی مردا اوایل اینطوری هستن بعدا یواش یواش خوب میشن 

بعضیها هم فقط نباید حساسشون کنید و بهشون گیر بدید  ممکنه بدتر بشن 

بعضی ها هم باید باهاشون  مقابله با مثل کرد ،شما هم همین رفتار رو در قبال خانواده خودتون داشته باشید 

تازه ازدواج کردید ؟بعضی مردا اوایل اینطوری هستن بعدا یواش یواش خوب میشن بعضیها هم فقط نباید حساسشون ...

۱۲ سال از عقدمون میگذره ، ۷ سال هم هست ازدواج کردیم ، بارها هم سر این قضیه باهاش دعوا کردم ، نمی دونم میخواد چی رو ثابت کنه ، اینجوری باعث میشه از اونا هم متنفر بشم، هر چند اونا هم بی تقصیر نیستن