2777
2789

کسایی که کتاب خون هستین میخوام سفارش بدم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کتاب های ویکتور هوگو واقعا آموزنده هستن،

بینوایان 

گوژپشت نتردام

مردی که می خندد

آخرین روز یک محکوم به اعدام

اگر اهل داستان کوتاه خوندن هم هستی بهت داستان های جیمز جویس رو پیشنهاد می کنم.

بی آب و تاب و توان،

کتاب های ویکتور هوگو واقعا آموزنده هستن،بینوایان گوژپشت نترداممردی که می خنددآخرین روز یک محکوم به ا ...

مرسی من رمان دوس ندارم ولی چیزایی دوس دارم که روحم بهتر کنه از حساسیتم کم کنه بدون فکر و خیال بیهوده زندگی کنم به خودم سخت نگیرم

در چه زمینه ای

خیلی حرص چیزای الکی می‌خوردم دوس دارم ضمیر ناخودآگاهم پاک سازی کنم به چیزای الکی اهمیت ندم از زندگی با تمام مشکلات لذت ببرم اینقد نترسم

مرسی عزیز در. مورد چیه

داستان کتاب شازده کوچولو درباره‌ی پسرکی است که در سیاره‌ی کوچکی به نام ب۶۱۲ با یک گل سرخ و دو آتشفشان خاموش زندگی می‌کند. پسرک عاشق گل شده، اما گل با با لحنی مغرورانه با او حرف می‌زند. پسرک از دست گل ناراحت می شود و سفری طولانی را آغاز می‌کند.

در این سفر به ۷ سیاره‌ی دیگر می‌رود. در سیاره اول با یک پادشاه آشنا می‌شود. وقتی با پادشاه صحبت می‌کند می فهمد بعضی از آدم‌ها در زندگی فکر می‌کنند بیشتر از بقیه حق زندگی دارند.

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

مرسی من رمان دوس ندارم ولی چیزایی دوس دارم که روحم بهتر کنه از حساسیتم کم کنه بدون فکر و خیال بیهوده ...

آثار ویکتور هوگو از اون دسته از رمان های آبکی و بی محتوا نیستن و به لحاظ ادبی بسیار بسیار غنی هستن.

اون کتاب های روانشناسی زرد مثل ۴ اثر از فلورانس و خودت باش دختر و هنر نادیده گرفتن اصلا آموزنده نیستن و با واقعیت زندگی ارتباطی ندارن.

بی آب و تاب و توان،

خیلی حرص چیزای الکی می‌خوردم دوس دارم ضمیر ناخودآگاهم پاک سازی کنم به چیزای الکی اهمیت ندم از زندگی ...

یه کارگاه خیلی خوب در این زمینه ها درحال ثبتنامه جمعه برگزار میشه با هزینه مناسب اگر میخوای برات بفرستمش ثبتنام کنی

یه کارگاه خیلی خوب در این زمینه ها درحال ثبتنامه جمعه برگزار میشه با هزینه مناسب اگر میخوای برات بفر ...

بفرست مرسی 

آثار ویکتور هوگو از اون دسته از رمان های آبکی و بی محتوا نیستن و به لحاظ ادبی بسیار بسیار غنی هستن.ا ...

مرسی عزیزم 

داستان کتاب شازده کوچولو درباره‌ی پسرکی است که در سیاره‌ی کوچکی به نام ب۶۱۲ با یک گل سرخ و دو آتشفشا ...

ممنونم