2777
2789
عنوان

سایز پا چهل وسه باشه عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 103 پست
قدیمی های به رحمت خدارفته میگن سربزرگ نشانه خوشبختی ولی سایزپاهای بزرگ نشانه ازمشقت وسختی فرددرآینده ...

اتفاقا سایز بزرک پا باعث تعادل بیشتر روی بدن میشه فرمول فشار :نیرو نقیسم بر مساحت سطح پس باعث میشه فشار کمتری وارد بشه به بدن 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

چته ديدي ك برا همه عجيبه پاي دختر ب اين سايز ! از سر قبر تو اومدم ك نميدونم فضولي مگه ب استارتر جواب ...

بتمرگ سرجات زر نزن ندید بدید تو گ خوردی از سر قبر من اومدی اسکل

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتونی پسرونه اسپرت هس من خودم همیشه کتونی میپوشم

جدی بار اولی ک آدم میفهمه این سایز هست تعجب میکنه و تمسخر اصلا ن قشنگه ن نرمال 

خودم همیشه فکر میکردم سایز پاهام خیلی بزرگه وقتی دوستم گفت۴۳خودم دیگه نرمال دیدم خودمو ولی هیچوقت هم تو فکرش نرفتم ک وای پاش فلانه یا بیساره ،دیگه خدا اینجوری ساختش

ب نسبت گذشته هم ک کفش گیرشون نمیومد همین دوستم دوساله ازدواج کرد خیلی راحت کفش مجلسی هم گیرش اومد دیگه مثل قبل نیست قبلا واقعا پیدا کردن کفش زنونه با سایز بزرگ سخت بود الان خیلی راحتتر شده یه کمد از انواع کفش داره🤣

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه باهاش صحبت میکنم اما اعتماد به نفسش از بین برفته الان دوره بلوغه و نوجوانی بدتر حساس شده ح ...

متاسفانه دیدم تو فضای مدرسه به دخترایی ک قدشون بلنده لقب های بدی میدن 

اهل کتاب خوندن هست کتاب معرفی کنم براش تهیه کنید بخونه؟ خیلی تاثیر داره

ایشالا ک خیره

قالب استاندارد کفش زنونه تو تولیدیهای ایران بین ۳۷ تا ۴۰ و گاهی به تعداد محدود ۴۱ هم تولید میکنن. کس ...

ن هست ما کفش تولید ایرانی نمیخریم

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره

متاسفانه دیدم تو فضای مدرسه به دخترایی ک قدشون بلنده لقب های بدی میدن اهل کتاب خوندن هست کتاب معرفی ...

اره واقعا جامعه برعکس شده زمان ما که قدامون متوسط و کوتاه بود خسرت قد بلندا رو میخوردیم

الان برعکس شده اکثر جامعه دارن به سمت کوتاهی میرن پسرا ک دیگه خیلی دارن کوتاه میشن

بله ممنون میشم مغرفی کنید

اتفاقا سایز بزرک پا باعث تعادل بیشتر روی بدن میشه فرمول فشار :نیرو نقیسم بر مساحت سطح پس باعث میشه ف ...

ای جانم فیزیک وفشارونیروومساحت سطح وواحدپاسکال 

عزیزم شکل جسم واندام هرکسی روخدای مهربان خلق کرده ومن نظربدی نگفتم امیدوارم اسی هم ب دل نگرفته باشه همچنین شما بانوی آگاه وبافهم وشعور❤️

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

واسه پسرم اکی نیرفیق داداشم نمیدونم سایز پاش۴۵.هس یا۴۳کلا سه جفت کفش دارهبزور میتونه کفش پیداکنه

این واقعا عجیب بود برام

ای جانم فیزیک وفشارونیروومساحت سطح وواحدپاسکال عزیزم شکل جسم واندام هرکسی روخدای مهربان خلق کرده ومن ...

نه گلم من جسارت نکردم 🌺فقط خاستم همه آگاه بشن 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

ما دیشب رفتیم کفش بگیریم برا همسرم سایزپاش ۴۵ مگه گیر میومد

شهرتون مگه ادم هیکلی و درشت قد بلند مگه نداره

خیلی عجیبه برام🤦🏻‍♀️😂

عزیزم کسی که قدش بلنده ماشالله خب معلومه که سایز پاش هم باید بزرگ باشه وگرنه فکر کن قدت بلند باشه بع ...

عاشقتم 🤣🤣🤣❤️

من سایز پام ۴۱ هر جا میرم برای کفش ی جوری نگام میکننخوب قد۱۷۲ پاش ۳۷ ک نمیشه

من قدم ١٧٤

سایز پام ٣٩😅

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم