2777
2789
عنوان

سایز پا چهل وسه باشه عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 103 پست
فقط یه عقب مونده میتونه همچین نظری بده

عقب مونده که قطعا خودتی 

هم عقب مونده هم بی شخصیت 

من واقعا نه تا حالا دیده بودم نه شنیده بودم سایز پای ۴۳ برای خانوما 

برا همینم تعجب کردم ...شما هم لازم نیست شعور و شخصیت نداشته ت رو همه جا نشون بدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم اینطوریه

قدش ۱۷۵ ، سایز پا ۴۳ .

کفش مجلسی سفارش میده

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید
مرسی ک هستی❤️من خودم برام عجیب نبود ولی نمیدونم دوستان عزیز چرا اومدم حس بد دادن آخه همه سیندرلان

فداتشم 

ناراحت نباش گلم شاید مثل اون دوستمون واقعا ندیدن سایز درشت تر 

من خدم ۴۰ . ۴۱ هستم میرم کفش بخرم خجالت میکشم ولی به روم نمیارم 

برعکس زن داداش من پاش ریز هست قدشم ۱۶۰ هست کفش برا عروسیش رفتیم بخریم سخت پیدا میشد براش گشاد بود اکثرا

ایشالا ک خیره

بابا کتونی بخرید

تا کی؟🥲

خب ادم مهمونی با کتونی نمیتونه بره.

عروسی ،

خونه فامیل شوهر.

با مانتو مجلسی کتونی نمیشه.

بزرگی پاهم بیشتر به چشم میاد.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بیشتر ببینید
منم خواهرم ماشالا قدش ۱۸۰ .....همیشه هم مجبور میشه یا بره گفش مردونه بگیره ک کفش مردونه متناسب با پا ...

من همیشه باهاش صحبت میکنم اما اعتماد به نفسش از بین برفته  الان دوره بلوغه و نوجوانی بدتر حساس شده حتی از قدش هم متنفره 

اخه واقعا یه سری دوستاش خیلی قذ کوتاهن بین اونا خجالت میکشه درحالی ک باید افتخار کنه به قدش

۲۵ تموم میشه

اما من اضافه وزنم از ۲۸شروع شد.پشتش پامم دو سایز بزرگتر شدا.

فککنم من اعجوبه ام😅😅😅

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بیشتر ببینید