2777
2789
عنوان

سایز پا چهل وسه باشه عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 103 پست
واسه پسرم اکی نیرفیق داداشم نمیدونم سایز پاش۴۵.هس یا۴۳کلا سه جفت کفش دارهبزور میتونه کفش پیداکنه

نه شوهر من ۴۴ سایز پاش همیشه راحت کفش میخریم براش مغازه دار میگفت تا سایز ۴۷ هم کفش داریم

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

ب.....له اوکی هست اگر نبود خدا این سایزی کسی رو خلق نمیکرد ،بیخیال ظرز فکر کوته فکرایی ک خدامیدونه از کجا هی خط و نشون برا خلقت خدا میکشن

تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم کسی که قدش بلنده ماشالله خب معلومه که سایز پاش هم باید بزرگ باشه وگرنه فکر کن قدت بلند باشه بع ...

هیچ ربطی نداره عزیز

من قدم ١٧٤ سایز پاهام ٣٩

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

یه خورده بزرگ نیست

مادربزرگ گفت 

هر کس پای خود را به اندازه‌ی راهی که در زندگی می‌پیماید دارد. پای بزرگ گام‌های استوارتر و سفرهای ژرف‌تر را نوید می‌دهد این سخن نه عیب است و نه افتخار که نشانگر بخشی از وجود است در شادی و راحتی پای خویش را بستای.

عقب مونده که قطعا خودتی هم عقب مونده هم بی شخصیت من واقعا نه تا حالا دیده بودم نه شنیده بودم سایز پا ...

شما تا سر کوچه برو حداقل دوتا ادم ببینی😂

انقدرم فشار نخور گل

کاربر جدید نیستم...   :)