2777
2789
عنوان

شما باشید ماشین به پدر شوهر قرض میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 20911 بازدید | 349 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مسئله اینکه اگه پدر خودت طلب کرده بود میدادی بهش

حتی اگه هیچ کاری واست نکرده بود 

اما در رابطه با خونواده شوهر 

دیگه ب یقین رسیدم که حتی اگه سرتا پای عروس رو طلا هم بگیرن بازم عروس (اکثریت) ناراضی بود و میگفت چرا ماشین بدم؟ کاری واسم نکردن که 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

عجب شما وقتی نوزادی رو طبق میل و خاسته ی خودت بدنیا میاری پس در قبال بزرگ کردنش و براورده کردن نیازا ...

در مقابل بزرگ کردنش موظفیم ولی مجبور نیستی تا آخر عمر تامینش کنی و خونه و ماشین بدی ،یکی نداشته باشه چکار کنه کلیه اش رو بفروشه برای فرزندش ماشین بخره؟

از به جایی ب بعد خود بچه مسئول سرنوشت خودشه

احیانا با پدرشوهرت ازدواج کردی که انتظار داشتی بهت ماشین و خونه بده؟ وظیفه پسرش هست که برات رفاه و ز ...

من پر توقعم اونا پرتوقع. نیستن که حاصل تلاش خودمونو ازمونو قرض میخوان ؟؟ 

ببخشید پس وظیفه پدر چیه 

فقط درست کنه که نسلش منقرض نشه ؟ وظیفه نداره بچشو حمایت کنه ؟ 

شما مفهوم خانواده رو میدونین چیه اصن ؟ 

وقتی کمکی ندیدم کمکی هم دلم نمیخواد بکنم

تفریح

خودت وشوهرت باهاشون برید ببریدشون...اینم که بچه ها میگن وظیفه نداره چرته...وظیفه داره کمک پسرش کنه..همراهیش کنه...مگه پدر ومادر پولشون را برای بقال کوچه میخان بذارن...؟؟باید کمک کنن..چطور واسه دخترا جهاز وسیسمونی وخرید داماد و...دارن..واسه پسرشونم باید خرج کنن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

در مقابل بزرگ کردنش موظفیم ولی مجبور نیستی تا آخر عمر تامینش کنی و خونه و ماشین بدی ،یکی نداشته باشه ...

اگر نداشته باشه بله ولی داشت و داد اون یکی پسرش الانم بره از همون کمک بخواد 

وقت حمالی شوهر منو خواستن هیچیم بهش ندادن 

هرچی گذاشتم کمکشون کنه بسه چون انگار وظیفه شده 

کارو ما کنیم سودشو برادر شوهرم ببره

باباشه باباش !!! فقط وظیفه اش بچه درست کردن بوده ؟؟ اینکارو همه بلدن بکنن هیچ مسیولتی نداشته ؟؟ خودم ...

اینجا رو زیاد اهمیت نده اکثرا برای خودشون‌پیش بیادهوچی بازی ام درمیارن ندن

منم همیشه به همسرم میگم وظیفه ی پدرت بود کمک حالت باشه وقتی نبودو نیست پس توام وظیفه ایی نداری 

اون دلش نسوخت تو ام نسوزه

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
در مقابل بزرگ کردنش موظفیم ولی مجبور نیستی تا آخر عمر تامینش کنی و خونه و ماشین بدی ،یکی نداشته باشه ...

داری میگی نداشته باشه...پس اگه داشته باشه وظیفشه حمایت کنه..اینم تو این دوره وبدبختی وگرونی

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

خودت وشوهرت باهاشون برید ببریدشون...اینم که بچه ها میگن وظیفه نداره چرته...وظیفه داره کمک پسرش کنه.. ...

دقیقا

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
عجب شما وقتی نوزادی رو طبق میل و خاسته ی خودت بدنیا میاری پس در قبال بزرگ کردنش و براورده کردن نیازا ...

عزیزم هرچی هم استارتر بگه هیچ کاری برامون نکرده بازم من میگم حمایت داشته حالا چ روحی چ مالی

پدر همسر منم پول و اینا اونجور ک تعریف کنی بگیم داده نه نداده

اما بلخره نقش و کمکی از دستش بر بیاد میکنه برامون

و همیشه حمایتگر پسرشه

پس همیشه ما ب پدر و مادرمون باید حق بدیم درست نیست هی بگیم وظیفشه زشته عیبه

نمی‌خواد ماشینو برداره بفروشه واسه خودش که ، دو سه روز میخواد قرض بگیره همین دکتر هم با اسنپ برو یه بار چیزی نمیشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید