2777
2789

چیکار میکنید نگید دخالت نکن

خیلی عالیه پول دار جوان خوشتیپ و خوشگل یعنی خواستگاری هر کس بره قبول میکنه فامیل مادرمونه 

هیچی کم نداره من حیفم میاد چنین موردی داره از دست میده

از لحاظ ظاهری که همه چیز داره خوشگل و زیبا قدش هم بلند و رعنا از لحاظ پول تکمیل تکمیل شغل ازاد همه شهرا خونه داره جوونم هست ۳۰ سالشه خیلی خوش اخلاق بسیار با ادب و سر به زیر و محتاط خیلی پسر گلیه 

نگید دخالت نکن نمیخواد دوست نداره بی میل نیست خودشم نمیدونه چیکار کنه روشم نمیشه بگم بیان

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

حقیقتا میزنم تو دهن خواهرم میگم قبول کن سر خواهرم دخالت مخالت حالیم نیست

ولی خب شاید خواهرت کسی رو داره خودش

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای خواستگاری با مامانت هماهنگ کنین که اون حرف بزنه، اونا بلدن چجوری حرف بزنن.

خواهرت خجالت چی بکشه والله از خدامه همچین کیسی بیاد بخاطر پولم که نبباشه اخلاقش خوبه.

اتفافا دخالت کن یکاری کن سر بگیره

حقیقتا میزنم تو دهن خواهرم میگم قبول کن سر خواهرم دخالت مخالت حالیم نیستولی خب شاید خواهرت کسی رو دا ...

دقیقا منم یک هلی بهش بدم فکر کنم بزاره بیان موندم چی بگم دوست ندارم تحت فشار بزارمش

نه با کسی نیست میگه به من همه چی رو فقط یک پسر عرب پولداری بود با اون بود دیگه ول کردن خوشش نیومد اونم مورد خوبیه نمیدونم شاید هم دلش پیش اونه 

بخدا میگما خودشم اتفاقا پول براش مهمه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
خب پسر باید بیاد جلو ،مخصوصا که فامیلم هستخواهرتون مثلا چیکار کنه

اومده جلو نمیزاره خجالت میکشه

بیشتر ببینید
دقیقا منم یک هلی بهش بدم فکر کنم بزاره بیان موندم چی بگم دوست ندارم تحت فشار بزارمشنه با کسی نیست می ...

شایدم بی اعتماد شده اخه خودمم خیلی نمیتونم ب پسرا اعتماد. کنم حتی کسایی ک قصد جدی دارن

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
برای خواستگاری با مامانت هماهنگ کنین که اون حرف بزنه، اونا بلدن چجوری حرف بزنن.خواهرت خجالت چی بکشه ...

مامانم فوت شده بابا میگیم بشینید فقط حرف بزنید میگه نه یا میگه نمیدونم نه معلومه بی میله نه معلومه که میل داره اصلا نمیدونم 

حیفم داره میاد چنین موردی 

بیشتر ببینید
یعنی چی که همه ی شهرا خونه داره؟

اغراق کردم منظورم این بود پثلا شیراز خونه داره تهران خونه داره شهر خودمون داره  مشهدم داره

دوتا ماشین داره وضعش خیلی خوبه تو کار ازادع ۳۰ سالشم بیشتر نیست خیلی کاریه

بیشتر ببینید

بحث علاقه و عشق چی ؟

این از همه مهم تره

اول عشق و علاقه بعد پول

من اینجا به خاطر اینکه گاهی نظرات مخالف میدم مورد اتهام قرار گرفتم حتی یادمه یک کاربر بهم گفت اگر اینجا پیشم بودی سیلی میزدم توی گوشت با اینکه من توی مخالفت هام ابدا به کسی یا قومیتی توهین نکردم و همیشه با احترام صحبت کردم 🌸ممکنه گاهی وقتا ازتون سوالات عجیب و چالشی بپرسم ، حالا دلیلش ؟دوست دارم واکنش های اجتماعی رو ببینم ... مثلا تو یک تاپیک در مورد دختریکه به مادر یک پسر توهین کرده بودو توسط همون پسر مورد تعرض قرار گرفت بود، فقط یک جمله کامنت گذاشتم ، چرا اون دختر به مادر اون پسر توهین کرد؟ دقیقا میخواستم بودنم واکنش مردم نسبت به این رفتار چیه و خیلی هم مودبانه جواب گرفتم ! دقیقا همینجا بود که اون کاربر گفت اگر جلوم بودی میزدم تو گوشت تا دیگه از متجاوز دفاع نکنی! مهم نیست... به هر حال وقتی که من سوال چالشی میپرسم که ذهن مردمو درگیر کنه باید جنبه انتقاد پذیری هم داشته باشم ولی محترمانه از پس اون کاربر هم براومدم😌 خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

خب علتش چیه؟سنش کمه؟

باهاش صحبت کن خودت ببین چرا مطمعن نیست 

اول باید اشنا بشن 

ببینه علاقه ای شکل میگیره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

اگر خواهرم عاشق کسی نباشه .‌.

با چماق میزنم پس کلش

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید