2777
2789
عنوان

خواهرتون خواسنگار خیلی عالی داشته باشه ولی دست دست کنه چکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 62 پست
کارش ازاده باباش نه همچین خودش خیلی کاریه خیلی باباش که دو سه سالش بوده فوت شده ولی زمین و باغ و ارث ...

خواهرت اعتماد بتفس نداره و وقتی حس کنه یکی بالاتر از خودشه اضطراب میگیره و میترسه برای همین عقب میکشه.

متاسفانه بعدا خواهرت به کسی جواب مثبت میده که از لحاظ شخصیتی داغونه و بی خانواده است.

و همچنین دلیلش این که خواهرت هنوز نمیدونه از زندگی چی میخواد ییجورایی از لحاظ اجتماعی رشد نکرده باشه.

بگیر باهاش صحبت کن از زندگی و اینا بگو و ی سری نصیحت در قالب گفت و گو چندین بار داشته باش

البته اینا حدسه شما بهتر میدونید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم که مادرتون فوت کردند

خدا رحمتشون کنه

به نظرم خودت مراسم ها رو پیش ببر 

بذار نامزدی بگیرند تا خواهرت هم باهاش بیشتر آشنا بشه

باهاش رک صحبت کن، خواهرید دلسوز همید بهش بگو فکر نکنه کیس خوب هر روز میاد اما از اون طرف هم بدون آشنایی و شناخت عقد نکنن اصلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
« همه شهرها خونه داره » ولیعهد کدوم ایالته استارتر جان ؟ 🥴🥴

مبالغه کردم ولی داره بخدا تهران داره شیراز داره بندرعباس شهر خودمونم داره خیلی وضعش خوبه 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
والا بدون ارث و كمك و سرمايه نميشه چند تا خونه داشت تو اين سنهر چقدرم ك كاري باشه

ارث داشته‌کمک نداشته باباش سه سالگیش فوت شده هیچکی پشتش نبوده خودش کاری بوده پولا رو وارد کار کرده و گرنه میتونستع همش حیف و میل کنه

گفتم ارث داشته زمین کشاورزی و باغ زیاد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
مبالغه کردم ولی داره بخدا تهران داره شیراز داره بندرعباس شهر خودمونم داره خیلی وضعش خوبه

وای 😂😂

ساکن کدوم شهری ؟ 

منم دقیقاً از اقوام مادری ، همچین شخصیو با همین مشخصات میشناسم 

.    

بنظرم وقتي ملاك تون پول هست حتما تحقيق كنيد واقعا همينقدر ك فكر ميكنيد دارايي داشته باشه

پول ملاکمون نیست ولی یک نقطه قوت محسوب میشه

بیشتر ببینید
وای 😂😂ساکن کدوم شهری ؟ منم دقیقاً از اقوام مادری ، همچین شخصیو با همین مشخصات میشناسم

وای شوخی نکن بخدا حوصله فامیل ندارم اول شما بگو خدایا شناسایی نشم😂

بیشتر ببینید