2777
2789
عنوان

کسی هست که کنکور فرهنگیان قبول شده باشه اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 49 پست
من کلا حدود یکسال و نزدیکای عید میخواستم ولش کنم یکم شل کردم بعد عید سفت چسبیدم بهش و قبول شدم کنکور ...

منم از شهریور خوندم ولی همش ول میکردم الانم صفر نیستم تقریبا همه مبحثارو بلدم ولی شل گرفتم و استرس دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنونم آره پشت کنکوریم پارسال دعوت به مصاحبه شدم رد شدم مصاحبه

عضو بسیج باش

با چادر حتما یمدت توی محله تون چند روز مونده به مصاحبه رفت آمد کن

مصاحبه با چادر برو

نماز جمعه هارو شرکت کن و یادداشت بردار

از کتاب های سوالات مصاحبه استفاده کن

Gökyüzünün yüksekliğinden korkarsan, aya sahip olamazsın

نه عضو بسیج نیستم زیاد آخه حجابی هم نیستم برای همین زیاد امید ندارم🤦🏻‍♀️

باید حتما دعوت شدی ب مصاحبه تا اونروز توی محلتون چادر سر کنی رفت امد کردنی

مصاحبه رفتنی با چادر و حجاب کامل بری

عضو بسیج باشی

نماز جمعه شرکت کنی و یادداشت کنی خطبه هارو

احکام رو خوب بخونی و...

چون اینا خیلی براشون مهمه

Gökyüzünün yüksekliğinden korkarsan, aya sahip olamazsın

خواهر من دانشجوی فرهنگیانه ۳سال کنکوری روز۱۶ساعت درس میخوند سال اولرتبه ش ۲۲هزارشدقبول نشد رشته تجربی سال دوم روی تست زدن وسرعت آزمون واینا خیلی تمرین آزمون آزمایشی هرروز توخونه میداد با مانتو شلوار ساعت تنظیم می‌کرد

رتبه ش شد ۴هزار فرهنگیان قبول شد فیزیوتراپیم قبول شد اما چون پولدارنبودیم نرفت

خواهر من دانشجوی فرهنگیانه ۳سال کنکوری روز۱۶ساعت درس میخوند سال اولرتبه ش ۲۲هزارشدقبول نشد رشته تجرب ...

ممنم سال قبل ترازم شد ۷۴٠٠ میتونستم برم حسابداری اما نرفتم امسال هر چی شد مجبورم برم خیلی سخته پشت کنکور موندن🥲

ممنم سال قبل ترازم شد ۷۴٠٠ میتونستم برم حسابداری اما نرفتم امسال هر چی شد مجبورم برم خیلی سخته پشت ک ...

اما ازمن میشنوی نرو تا فرهنگیان بیاری لیسانس خالی به چه دردت میخوره

کسی میتونه دانشگاه روزانه قبول بشه یه ذره دیگه به خودش فشاربیاره میتونه فرهنگیانم قبول بشه

اما ازمن میشنوی نرو تا فرهنگیان بیاری لیسانس خالی به چه دردت میخورهکسی میتونه دانشگاه روزانه قبول بش ...

دیگه نمیتونم بمونم پشت خانوادمم میگن که فرهنگیان بیاری آیتده شغلیت تضمینه ولی بهشون گفتم امسال هر چی بشه میرم دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم

دیگه نمیتونم بمونم پشت خانوادمم میگن که فرهنگیان بیاری آیتده شغلیت تضمینه ولی بهشون گفتم امسال هر چی ...

خواهرم الان ترم ۶ داره حقوقش رو جمع میکنه برای ماشین

گوشی گرون خریده دماغ عمل کرده 

خواهرم الان ترم ۶ داره حقوقش رو جمع میکنه برای ماشینگوشی گرون خریده دماغ عمل کرده

عزیزممم چقد خوبب 😍عالیه این رشته واسه دختر امیدوارم منم بتونم امسال بیارم