2777
2789

دیشب بعد نزدیک یکسال برای اولین بار جلوش زدم زیر گریه....دوماهه کلا کارم عوضم کردم و زیر فشارم یسری اتفاق دیگه هم هست و همه اینا باعث شد دیشب تو تماس تصویری یه شوخی کرد منم یه ریکت دادم و اونم گفت بالای چشمت ابرو...منم ازش توقع نداشتم زدم زیر گریه🤦‍♀️😅خیلی ناراحت شد و بهم ریخت و کلی قربون صدقه و دلجویی که خودمم میدونستم حساس شدم زود okشدیم...فاصلمون یک ساعته دیشب بعد آشتی ساعت ۱۰ پا شد امد در حالی که ۵ صبح باید بیدار شه بابت کارش و امروزم زنگ زد بعد شیفتم میاد دنبالم شام بریم بیرون...میترسم رابطمون رسمی شه دیگه انقدر حساس نباشه نسبت بهم...چون گریه اول بود اینقدر ریکت داد؟گریه های بعدی هم همینقدر اپشن خواهم داشت😂؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چیزی زیادیش برای آدما تکراری و بی اهمیت میشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
شوهر منم همینه کلا نسبت ب ناراحتی من ی حال خیلی بدی میشهولی شورشو درنمیارم ک واسش عادی و بی مزه شم

اره تعادل باید داشت....واقعا منم دیشب نمیخواستم گریه کنم یهو منفجر شدم

تو این نه سال فقط وقتی پدرم فوت کرد گریه کردم و یباری که ظرف یادگاری مادرم شکست که خودشو به در و دیوار زد تا عین اون ظرفو برام پیدا کرد

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بیشتر ببینید
اگه براش مهم نباشی نه گریه اولت مهمه براش نه گریه ها بعدیت مهم باید باشی براش

میدونستم حساس هست نسبت بهم ولی انقدر بهم ریختگی بابت گریه رو انتظار نداشتم