2777
2789
عنوان

یعنی زور خدا نمیرسه😭

277 بازدید | 16 پست

زور خدا به یه جادوگر آویزون که با زور دعانویسی خودشو آویزون یکی کرده نمیرسه یعنی هرچی قرآن بخونم حریف دعای اون عجوزه نمیشم؟ نمیتونم باور کنممم😭💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
از کجا میدونی دعا کرده که بخوای باطل کنی ! این تصوره توعه شاید

نه مطمعنمم 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای چی نرسه؟ به قدرت خدا شک داری؟

آره شک کردم 💔😭😭😭 

نمیدونم چرا خدا جلوشونو نمیگیرهمگه خودش نمیگه:ومکروا فمکرالله فالله خیرالماکرینپس چرا میذاره طرف با ...

به راحتی با سرنوشت یکی بازی میکنن انگار نه انگارر😭

خوب این تصور شماستآنقدر خودت درگیر این چیزا نکن روانت آسیب میبنه، زندگیتو بکن و به خدا امید داشته با ...

اون کنه زندگی منو خراب کرده خودمو درگیر نکنم؟ 

هر دعایی مدتی داره 

یه نفر بود با افتخار می‌گفت دعا گرفتم شوهرش طلافروش بود و خوشگل و تحصیل کرده 

حتی جهیزیه هم نداشت ۴ تا داداش داشت ۴ تاشونم معتاد بودن پدرش اعتیاد داشت خود می‌گفت مامانم دوست پسر داره و....

ده سال گذشت پسره یه دفعه به خودش اومد 

خودشم البته بعد اینکه چندین میلیارد کشید بالا گفت نمی‌خوام با یکی دیگه ریخت رو هم 

طلاق که گرفتن پشیمون شد افتاد به پای پسره که غلط کردم ولی پسره با اونکه خیلی دوسش داشت گفت نه 

دوباره رفت پیش دعا نویس ولی دیگه نتونس به هدفش برسه

هر دعایی مدتی داره یه نفر بود با افتخار می‌گفت دعا گرفتم شوهرش طلافروش بود و خوشگل و تحصیل کرده حتی ...

من اگه دعا و قرآن بخونم میتونم تاثیر دعای اونو باطل کنم؟ 🥺

یه بار صحبت جادوگرای انگلیسی زبانو شنیدم. میگفتن نمی‌تونیم شیعیانی که واقعا اعتقاد دارن جادو کنیم. 

یا طرف میگفت رفته بوده آفریقا. توی یه جمعی یه جادوگره شروع می‌کنه به ورد خوندن. طرف حال خفگی بهش دست میده. بی‌اختیار شروع می‌کنه به نادعلی خوندن. درجا آزاد میشه. جادوگره دود از کله‌ش بلند میشه. به مرده گفته بوده هر چی بخوای بهت میدم فقط این باطل‌السحرو بهم یاد بده😅

اگه واقعا طلسم شدی دنبال راهکار باش. 

یه بار صحبت جادوگرای انگلیسی زبانو شنیدم. میگفتن نمی‌تونیم شیعیانی که واقعا اعتقاد دارن جادو کنیم. ی ...

نادعلی انقدر تاثیر داره یعنی؟ 

نادعلی انقدر تاثیر داره یعنی؟

برای اون شخص آره

یا مثلا یه سخنران میگفت افرادی که دنبال دعا گرفتن میرن اگه جادوگره واقعا اینکاره باشه و از جن استفاده کنه خود اون شخصی که دعا گرفته هم دچار مشکل میشه. 

مثلا یه خانمه برا بچه‌دار شدن رفته بوده دنبال دعا و جادو. جن اومده بوده سراغش. برادرشوهرم خانمه آشنای این سخنران بوده. زنگ میزنه به این میگه زن‌داداشم یه گوشه قرآنو بغل کرده میگه چندتا موجود کریه‌المنظر می‌بینه که میخوان اذیتش کنن و چون قرآن گرفته دستش نمیان نزدیک. سخنرانه هم میگه همون سمتی که میگه نگاه کن و بگو این خانم شیعه علیه. 

تا اینو میگه خانمه جیغ میزنه. میگه اومدن نزدیکتر. میخندن میگن اگه شیعه علیه پس چرا خودش نمیگه. خلاصه با یه بدبختی اجنه رو دور می‌کنن. 

کلا جادو و جنبل فقط و فقط و فقط از اجنه کافر برمیاد و این اجنه عین سگ از حضرت علی میترسن چون یه بار ضرب شست حضرتو چشیدن.