2777
2789
عنوان

میخوام ابرسان درست کنم😎

101 بازدید | 11 پست

ماسک خیار میخوام بزنم شنیدم ابرسان قوی هست الوورا بهش اضافه نمیکنم میترسم باز حساسیت بگیرم

باز رفتم سمت ماسک خونگی 

روتینم رو گرفتم خیالم جمع شد رفتم ماسک خونگی امتحان کنم🤣

بنظرتون خیار ابرسان قوی تری هست یا عسل و ماست؟ پوست دهیدراته دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آلوئه ورا از همه بهتره، ترکیب خیار و آلوئه ورا

پوستم حساسه بعضی وقتا به الوورا حساسیت دارم بعضی وقتا خوبه تازه روتین پوستی میسلار و فوم و تونر و مرطوب کننده شروع کردم ابرسان ندارم میخوام خانگی بزنم از دهیدراته بودن در بیاد

خیارسبز (سالم) میزارم فریزر یخ زد میمالم روی پوستم هم آبرسانی می‌کنه و هم پوست سفت میشه

ییخ ببنده مریض میشم زیادی سرده از طرفی یخ خوب نیست برای پوست خشکش میکنه خیار رنده کنم بزنم به پوستم ابش جذب شه چطوره؟ با الوورا ترکیب کنم عالی میشه ولی میترسم حساسیت نشون بدم

مواظب باش الوورا ژلش رو از داروخونه بگیری خوبه چون طبیعی خودت از برگ بگیری با پی اچ پوست احتمالا سازگار نباشه و علاوه بر اون یه سریا بهش حساسیت دارن.‌اول روی دستت روی مچت امتحان کن ببین میخاره قرمزی چیزی میشه یا نه بعدش بزن صورت

مواظب باش الوورا ژلش رو از داروخونه بگیری خوبه چون طبیعی خودت از برگ بگیری با پی اچ پوست احتمالا ساز ...

قبلا زدم گاهی وقتا حساسیت داشتم گاهی وقتا نه به خاطر همین میخوام خیار به تنهایی بزنم