2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد دیوونم جمع میکنم میرم بازار پولم نمیرسه به طلا میام بیرون ات و اشغال میخرممجردم اطاقم دیگه ج ...

منم مجردم داخل خونه تنها 

هزینه های ضروریم هر ماه ۵۰۰ هستن

بقیشون اتو اشغالن 🤣

ولی کارت اشتباهه منم قبلا همین بودم 

ولی الان ۳ یا ۴ تومن میاد تو دستم 

البته به جز عید که عیدی میدن 🤑😂

دیگه گفتم باید چند تیکه طلا بخرم

میخوام ۲۰ جمع کنم که تا شهریور ماه برم یه انگشتر ۵ گرمی بخرم بقیش هم بابام میده 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

هرماه چقدر سرمایه میذاریدمن دلم میخواد هرماه بگیرمولی خب فکر میکنم خیییلی گرون بشه

نه اونقدر گرون

من سرمایه میخرم دیگه

طلای نوزاد یک. گرمی

دو گرمی

پولم زیاد باشه النگو و گوشواره گرم زیاد

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

منم مجردم داخل خونه تنها هزینه های ضروریم هر ماه ۵۰۰ هستنبقیشون اتو اشغالن 🤣ولی کارت اشتباهه منم قب ...

به به .بهترین کار انشالله به خوشی بخری و دست کنی قشنگم بازار طلا بهترین نقطه دنیاست برای زن👌😂❤️

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من انقد دیوونم جمع میکنم میرم بازار پولم نمیرسه به طلا میام بیرون ات و اشغال میخرممجردم اطاقم دیگه ج ...

ببین لباسات اگر تمیزن دیگه نخر پول جمع کن واسه طلا 

چون واقعا چهره ادم رو زیر رو میکنه😍😂

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

ببین لباسات اگر تمیزن دیگه نخر پول جمع کن واسه طلا چون واقعا چهره ادم رو زیر رو میکنه😍😂

دیگه بخوامم نمیشه جا نیس😂 آره جمع میکنم👌 .

به به .بهترین کار انشالله به خوشی بخری و دست کنی قشنگم بازار طلا بهترین نقطه دنیاست برای زن👌😂❤️

ممنونم همچنین  💞

اره واقعا از اون موقع که گرون شده  دلم‌ ضعف میره واسه طلا 🤣

منم مجردم داخل خونه تنها هزینه های ضروریم هر ماه ۵۰۰ هستنبقیشون اتو اشغالن 🤣ولی کارت اشتباهه منم قب ...

ببین منم مجردم حتی با 500تومن میرم سکه پارسیان میخرم 

آویز دستبند میخرم 

دیگه تصمیم گرفتم خیلی پولامو بابت لباس هدر ندم

ببین منم مجردم حتی با 500تومن میرم سکه پارسیان میخرم آویز دستبند میخرم دیگه تصمیم گرفتم خیلی پولامو ...

ببخشید آویز دستبند چیه؟

منم همش حس میکنم مثل بورس میشه.خودمم هر ماه یکقدار میخرم برا من فرقی نداره چون شوهرم ولخرجه لااقل بر ...

افرین کار خوبی می کنی

انشاالله خیر و سلامتی بهت میرسونه

بله بعید نیست مث سال ۹۹ بورس بشه

❤خدایا شکرت