خیلی حساسم رو شوهرم،خودشممیدونه،جوری ک محل کارش رفتنی با خانوما ب حدی سنگین میشم ک فقط سلام میدم و حرف دیگنه😂😂😂(این حسو خانوما درک میکنن).بارهامحل کارش رفتم و با اقا ها و خانوماش اشنایی دارمو اکثرشون باهم زنوشوهرن و هیچ حسی بینشون نیس ک مثلا عاشق هم باشنو فلان.شوهرمم باهپشون خوبه و عین ی خانوادن.بعد دیروز دیدم شوهرم ب همه کاراش چ خانم چ مرد پیام تبریک عید فطر فرستاده...ی خانوم هس ۲۷سالشه ب اونم فرستاده.خیلی ناراحت شدم.بروش نیاوردم....میدونم شوهرم مردی نیس ک اهل کارای چرت باشه اما خب دوس ندارم...بنظرتون حق دازم یانه.دلداری بدین الانه ک سکته کنم😬😬😬
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خب عزیزم همکار هستن با هم همسر منم همکار خانوم داره با هم صحبت میکنن پیام تبریک و ...یا مثلاً مریض ب ...
دقیقاااا شوهرمنم عین ی همکار مرد میبینتشون.میگه برامن فرق نداره این زنه یا لختر.همشون برام مرد هستن...مرخصی میخاد بگیره جاش مثلا یکی بیاد،گاهی میزنه ب زنا میگه شما بیایین جای من و فلان...اه اه