2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم پیام تبریک فرستاده به همکاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 118 پست
چقدر خوبی تو ، خوشبخت باشین کنار همبا خوندن پیامت چنان لبخندی زدم که نگوووووووو آخه حرف دلمو زدی

فدای توبشم من....😂😂اره بارها بهش گفتم دلم میخاد توخونه زندانی کنم ک نری پیش همکارات اونم گفته اونقد سرمون مشغوله ب کار،ک وقت شوخی و این چیزا نیس......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم کارتون اشتباهه اصلا به خودتون حق ندید ... سعی کنید روی عزت نفستون کار کنید ... از ی جایی هم به ...

واقعا؟؟؟وای خدا.پس من بااین حس لنتی چیکارکنم...حس شدید مالکیت دارم روشوهرم.بارهاشده هم خودش ادیت شه هم من....

خوشبحالت.من اونقدی روش حساسم میدونم کارم اشتباهه ولی دست خودم نیس حتی خواهرش شوهرمو بوس کردنی حس بدم ...

واییی تو رو خدا رو خودت کار کنن 😂😂😂

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

من یبار داشتم با نامزدم تلفنی حرف میزدم همکارش که خانومه صداش کرد نامزدم گفت جاانم یعنی از این رو به ...

وای منم مث تو...شوهره من جانم اینا نمیگه...اما خب بدم میاد

هوف حق دارم پس

خب عزیزم همکار هستن با هم 

همسر منم همکار خانوم داره با هم صحبت میکنن پیام تبریک و ...

یا مثلاً مریض بشن سرکار نرن به همدیگه زنگ میزنن 

مثل همکارای مرد رفتار میکنن با هم 

واییی تو رو خدا رو خودت کار کنن 😂😂😂

بخدا یکب دوبار ب شوهرم گفتم بدم میاد ابجیت بوست مبکنه حیودبم میشه این شوهرپم نامردی نکرد🤨🤨خواهرش بوسش کردنی همش میگه بوسم‌نکن خانومم بدش میاد😐😐😐😂😂😂😂😂وای کشیدم‌کنار گفتم دیوونه چرا اونجور میگی اونوقت فک میکنه من دارم خواهربرادرو جدامیکنم ازهم،گف نمیخام توناراحت باشی منم گفتم بهش😐😂😂😂اصلا ی وضعیه 

عزیزم این عالیه‌کاش میشد منم این حساس بودنمو ترک میکردم.اونقد رو شوهرم حساسم ک راضیم اون بشینه خونه ...

یا حسسینننن چه خبره پس 

شوهرت قشنگه؟! چه شکلیه چه اینقدر حساسی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خب عزیزم همکار هستن با هم همسر منم همکار خانوم داره با هم صحبت میکنن پیام تبریک و ...یا مثلاً مریض ب ...

دقیقاااا شوهرمنم عین ی همکار مرد میبینتشون.میگه برامن فرق نداره این زنه یا لختر.همشون برام مرد هستن...مرخصی میخاد بگیره جاش مثلا یکی بیاد،گاهی میزنه ب زنا میگه شما بیایین جای من و فلان...اه اه