2777
2789
عنوان

چقدر سریال پایتخت مزخرف شده

451 بازدید | 25 پست

انگار تنابنده عمدا داره خرابش میکنه همش مسائل زشت درگیری دروغ و کلک داره نشون میده 

ینی بجای فرهنگ سازی داره فرهنگ ستیزی میکنه 

این وسط فقط دلم واس فهیمه و ارسطو سوخت 

ارسطو آنقدر التماس و آبروداری کرد فقط واس ی شب شام و چندساعت دورهمی +هزینه شام

نقی ی شخصیت حسود خودخواه متکبر ک فقط میخاد خودش بالاتر از همه باشه یکی بگه دیگ داماد داری دخترات دانشگاه میرن حداقل ۲۰ساله با زنت داری زندگی می‌کنی اونوقت خودتو با ارسطو و زنت با ی تازه عروس مقایسه میکنی 

مثل همینا تو خانواده ما هم هستن مدام درحال رقابت تا پای گور 😐

خودشونو با ۲۰سال کوچکتر وارد رقابت و چشم و همچشمی میکنن 

یجا ارسطو گفت با خودم گفته بودم دیگ برنگردم اینجا 

اینو گفت دلم براش سوخت چون منم مثل اونم 

اونجایی ک رحمت ب ارسطو گفت دخترخالت توهم زده طفلی فهیمه 

انگار واقعا مردا بعد یبار طلاق هرچی احساس دارن خشک میشه و سنگدل میشن

تازه خوبه داره مهر زن قبلیش میده فهیمه میخاد هوا بخوره بجای غذا

کلا بدآموزی زیادی داره سریالش

مشخصه این آخرین سری ساختشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودش همون فصلای اول گفت اخلاق گند زیاد داره😄

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

من دیشب انقدر بی‌مزه بود زدم جم بچه هام کارتون ببینن خیلی چرت و پرت شده آخه نویسنده بود تعیین کنندش بود مرد دیگه مزخرف شد خود بهبود هم دیگه بازی نکرد گفت نمی‌خوام نقشم خراب بشه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

پایتخت واسه ما ی سریال خنده دار عالی بود که هرجا بودیم زود میومدیم پایتخت ببینیم ولی خراب کردن اصلا خنده دار که نیس موضوع خاصی هم نداره انگار مجبوری دارن بازی میکنن

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

نقی که از اول حسود بود الان پیر شده بدترشده😂موندم هما با اینهمه خانمی چرا هنوز آدمش نکرده،دلم براش میسوزه

قبول دارم خیلی کیفیتش پایین اومده

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱