2777
2789
عنوان

چقدر سریال پایتخت مزخرف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یسری سریالهای چرت نمایش خانگی و بلاگرا پول میگیرن تبلیغ کنن یسری زنها‌هم ساده و شوت 

بلاگر استوری میکنه که داره سریالو میبینه مردمو تحریک کن و تبلیغ سریالو کنن مردم ساده  برن بخرن 

یکی‌از شگردهای گول زدن مردم توسط بلاگرا برای پول‌همین  اصرار زیاد برای دیدن سریال یا فیلمی در سینما 

منم بدم اومد اون حرفی که پشت فهیمه زده بود یکی نیست بگه با دمپایی پلاستیکی میری این ور اونور، ولی خو ...

دقیقا 

اونجایی ک ارسطو هی داشت از دوروز قبلش التماس هما رو می‌کرد هی برنامه ریزی آبروداری آخرم گند زدن یاد زندگی خودم افتادم سر ازدواج دومم همش نگران بودم کسی آبروریزی نکنه آخرم دوروز بعد عقدم خواهرم عمدا جلو شوهرم آبروریزی راه انداخت حرفهای زشتی زد 

بعدها شوهرم گفت کاش از خانواده بهتری زن میگرفتم گناه من چی بود 

خواهرم عین نقی حسوده پسر ۲۰ساله داره با من چشم و همچشمی میکنه مامانم سرعقدم دوتا النگو معمولی داد اون بهم پرید ک چرا کادو النگو داده 

فقط مامانم کادو داد خواهرام هیچی 

وایی دقیقا منم دلم برای فهمیه سوخت رحمت اصلا دیالوگ خوبی نگفت حتی من منتظر بودم اونجا ک رحمت به ارسطو گفته دخترخالت باز توهم زده  ارسطو از فهمیه دفاع کنه ولی گفت فهمیه رو ول کن. 

بجای اینکه بگن سوتفاهم شده و فلان هی دارن فهمیه رو تحقیر میکنن

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

وایی دقیقا منم دلم برای فهمیه سوخت رحمت اصلا دیالوگ خوبی نگفت حتی من منتظر بودم اونجا ک رحمت به ارسط ...

آره نقی بهش گفت مگ‌اینجا واست کم گذاشتم 

چرا فک میکنه همه نیاز ی زن مالی هست؟

درحالیک هر خانمی نیاز عاطفی هم داره ولی خب از راه درستش با ازدواج

ارسطو هم همینجور میترسم این زنشم بد باشه 

اینجوری انگار فقط دهه هشتادیا ینی سن سارا و نیکا میتونن ازدواج کنن و کسانی مثل نقی ک ۲۰سال پیش ازدواج کردن 

کسانی مثل فهیمه ک همسرفوت شده یا ارسطو ک سنش بالا رفته انگار ازدواجشون دیگ جور نمیشه 

تو جامعه هم همینه متاسفانه 

وایی دقیقا منم دلم برای فهمیه سوخت رحمت اصلا دیالوگ خوبی نگفت حتی من منتظر بودم اونجا ک رحمت به ارسط ...

ارسطو میتونست بگه با این شیرینی ک ما دستمون گرفتیم دخترخاله حق داره 

ولی اونم فکرش دنبال پوله 

تازه تهشم گفتن این نقشه زن ارسطو بوده 🤦‍♀️😐😐