2777
2789
عنوان

مادرم برامون دعای خدایی بین من و پسرم نوشته خورونده

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 27 پست
راست میگی یا از رو حدس اینو میگی؟

شنیدم خودم 

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ک انقدر سنش کمه چجور نتونستید بگیرید

مگه زیر هفت سال با مادر نیست؟؟؟

بعد نمیفهمم

به مادرتون چه ربطی داره بچه با کیا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ک انقدر سنش کمه چجور نتونستید بگیریدمگه زیر هفت سال با مادر نیست؟؟؟بعد نمیفهممبه مادرتون چه ربطی ...

نزاشت نگه دارم

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
بیشتر ببینید
الهی بگردم خیلی سخته خدا بهت صبر بده

خدا نکنه 🤍🙏🏻

بیشتر ببینید

با اجازه استاتر ختم قرائت سوره مبارکه یس به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه 

میخواهیم چهل نفر با هم، امروز نفری یه بار سوره یس را قرائت کنیم

ازهمین الان تا نیمه شب فرصت قرائت هست 

هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا لایک کنه التماس دعا 

خدا نکنه 🤍🙏🏻

وای خدای من بچتو بگیر من بچم عین نفسه نباشه میمیرم به خاطر چه مصیبتهایی رو که تحمل نکردم ولی به دعا و جادو اصلا اعتقاد ندارم هیچ قدرتی بالاتر از قسمت و حکمت و خواست خدا نبوده و نیست و جادو و جنبل عین تلقین

ببین عزیزم شاید مادرتون صلاحتونو میخاسته....

همکلاسی پسرم بچه ی طلاقه....با مادرش صحبت میکردیم،گفت وقتی منو شوهرم داشتیم از هم جدا میشدیم...مادرم گفت بچشو هم بده به خودش و من گوش نکردم،،،،بچمو برداشتمودارم به سختی زندگی میکنم...بنده خدا میگفت الان پشیمونم کاش اونموقع به حرف مادرم گوش کرده بودمو بچمو به پدرش میدادم

وای خدای من بچتو بگیر من بچم عین نفسه نباشه میمیرم به خاطر چه مصیبتهایی رو که تحمل نکردم ولی به دعا ...

نه بخدا اصلا بعضی ها خوی بلدن دعا بنویسن از روزی که دعا خورونده اینجوری شدم 

بیشتر ببینید

اینکارو کرده تا بعد مدتی بتونی دوباره به زندگی برگردی و احتمالا ازدواج کنی

با خودش فک کرده گیرم بچه بخوای دست تنها بزرگ کنی، که چی؟ فکر سختیاش و مشکلاتشو کرده

از سر دلسوزی کرده اینکارو

خیلی سخته. انشالله سر هیشکی نیاد

نه بخدا اصلا بعضی ها خوی بلدن دعا بنویسن از روزی که دعا خورونده اینجوری شدم

دایم استغفار کن ،حالا من خودم که اعتقادی ندارم ولی شنیدم میگن اگه کسی که دعا شده یکم از ادرار خودش رو به سرش بزنه مثلا داخل حموم که بعدش بشوری خودتو هر جادویی رو باطل میکنه