2777
2789
عنوان

علاقه یا اجبار

96 بازدید | 18 پست

سلام، من ۱۹ سالمه و رشتم انسانیه و کنکور دارم 

درسمم واقعا خوبه ولی تو درس هیچ هدفی ندارم مثلا بهم میگن برا فرهنگیان بخون و اینا ولی اصلا یذره هم علاقه ندارم ب اینکارا 

من عاشق کارای زیبایی هستم مثلا میکاپ و اینا ، واقعا حاضرم صدمو واسه اینکارا بزارم چون واقعا عاشقشم ، حس خوبی بهم میده ، بنظرتون برم دنبال اینا؟؟ 

موندم چکار کنم واقعا ، درسو خوب خوندم تا الان جوریکه معدلی کمتر از ۱۹ نداشتم تابحال 🚶🏼‍♀️ ولی بی‌هدفم برا درس 

چون هوش خوبی داری لزومی نداره این هوش فقط تو درس هزینه کنی  برو سمت کاری که علاقه داری و صدا برای همون کار بزار که حتما یکی از افراد موفق تو این صنعت می شی

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معلمم 

اگه معلم نشی چیز زیادی از دست نمیدی نهایتش ده تومن پوله (بدرک نباشه)

ولی اگه علاقه و سرمایه اولیه شو داری(برا لوازم و اموزش هزینه می خواد دیگه)برو پی میکاپ که دوسش داری

ب این دلیل میگن برو سمت علاقه ک انجام کاری ک داری انجام میدی برات قابل تحمل تر باشه

میتونی بری تحقیق و پرسجو کنی 

تیپ شخصیتت رو دربیار و ببین شغل های مرتبط بهشو چی نوشته ... اینجوری راحت تر میتونی انتخاب کنی 

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
بیشتر ببینید
اصلا مگه میشه؟الان فرهنگیان قبول شدن سخته چون داوطلب زیاده باید خیلی بخونه نمیشه که

شوخی بود بابا

ولی مهم خودشناسیه

تا بعدا پشیمون و گرفتار نشه

ایا الان واقعا علاقه اش چیز دیگس یا فقط جوه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من معلمم اگه معلم نشی چیز زیادی از دست نمیدی نهایتش ده تومن پوله (بدرک نباشه)ولی اگه علاقه و سرمایه ...

من کلاساشو رفتم هم میکاپ و هم شنیون ، فقط امسال بخاطر درس نتونستم برم آرایشگاه 

ب این دلیل میگن برو سمت علاقه ک انجام کاری ک داری انجام میدی برات قابل تحمل تر باشهمیتونی بری تحقیق ...

واووو ، کلا تیپ من میخورع ک آرایشگر بشم بخدا ، دوستام همیشه میگن

من جات بودم ابن همه سال ک عمرمو هدر دادمو حیف نمیکردم نهابت یمدت کوتاه دیگم میخوندم ک قبول شم بعد هم ...

منم میخام فقط از درس مدرک داشته باشم وگرنه میرم دنبال علایقم

اشتباه من نکن. کلی درس خوندم الانم درآمدی ندارم دوباره باید برم آزمون بدم تا خیلی شانس بیارم و برای مصاحبه گزینش بشم بعد ۴ تا آدم می شینن جلو و می ریزند رو اعصابم و همه سوالی ازم می پرسن که ببینند می تونم جزیی از اونها باشم یا نه خیلی شانس بیارم تاییدم کنم و تازه باید برم زیر دست یه عده دیگه کار کنم که هر بار بپرند بهم تا آخر ماه یه حقوق ثابتی بهم بدن 

در صورتی که برای آرایشگر شدن خیلی آزادی عمل بیشتری داری عقاید خودت داری سبک لباس پوشیدن خودت داری  کسی بهت گیر نمی ده که چرا فلان حرف به فلانی گفتی یا چرا فلان عکس از خودت تو فضای مجازی گذاشتی! 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

واووو ، کلا تیپ من میخورع ک آرایشگر بشم بخدا ، دوستام همیشه میگن

ببین خودت چیمخوای 

ن صرفا ب خاطر حرف دوستات بری و ببینی ک خدای نکرده بهش علاقه نداشته باشی!

ی امتحانی بکن اگه خوشت اومد ادامه بده 

ولی آرایشگری هم معایب خاص خودشو داره ببین میتونی کنار بیای یا ن

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
بیشتر ببینید