2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته یا منفی 😭😭😭🥹🥹🥹عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وااااااییییییی یعنی مثبته 😭😭😭😭😭بخدا قلبم داره وایمیسته یعنی منم مادر شدم 😭😭😭😭😭😭😭ای خدااا ...

واییی منم ذوق کردم

انگاری خودم مامان شدممم🥲😍😍

.

.

خب چیکار کنم منم دلم میخواد مامان شم ولی قصد ازدواج ندارم:))))

قبلی دو تا خط شده؟ بعدش چیشد عزیزم

مثبت بود دیگه 

الانم باردارم

این تودکاری ها تا ادرار بکشن بالا دیر خط میندازن ولی خیلی دقیق هستن 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم هنوز نمیتونم قبول کنم 😂😭چون زود زدم همش شک دارم هم ذوق دارم هم استرس که واقعا مثبته؟؟

من بچه اولمو ۹ روز قبل موعد بی بی چک زدم بعد چن ساعت ی هاله خیییییلی کمرنگتر از این زد و واقعی بود

حالا برا دومی اقدامم انگار حاملم ولی هنوز مونده ب موعدم

برا شمام مثبته 😍برو دکتر برات آزمایش بنویسه

این مثبت هست صبرکن چندروز دگه هم بزن هنوز زوده من بچه هاموباتست متوجه شدم 5تا7روز بعدازموعدزدم مثبت ...

واسه من تازه موعدمه عزیزم 

اصلا صبر نکردم عقب بندازم 😂😂

آزمایش بارداری ناشتایی میخواد؟ برم آزمایش بدم مطمئن شم 🥲

مثبت بود دیگه الانم باردارماین تودکاری ها تا ادرار بکشن بالا دیر خط میندازن ولی خیلی دقیق هستن

قلبممم🥹🥹🥹🥹خدااااا 

دلم میخواد جیغ بکشم 

پریود نشم خدایااا

واسه من تازه موعدمه عزیزم اصلا صبر نکردم عقب بندازم 😂😂آزمایش بارداری ناشتایی میخواد؟ برم آزمایش بد ...

نه ناشتاباشی بهتره ولی در طول روزهم میگیرن ولی صبرکن براآزمایش هم زوده