2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم میزنم خداروشکر تا حالا خراب نکردم اگر هم کردم شوهرم گفته فدای سرت🥰من از بندگان برگزیدهه خد ...

افرین مهارتشو داری حتما منم اوکی بود نمیدونم چرا ماشین ریش چرخید یهو 😂

دقیقا پشت گوش سمت چپشو کلا سفید کردم خیر سرم اومدم میزون کنم 😂😂😂😂نمیدونم گریه کنم یا بخندم بعدش ...

لعنتی میدونی ارایشگرا چقدر تمرین میکنن تا بتونن فیت کنن سر طرفو تو اولین تجربه رفتی سراغش🤣

وای😂شوهر من اجازه نمیده دست به موهاش بزنم روی استایل و مدل موهاش به شدت حساسه 😂😂😂

اینم خیلی حساسه همیشه سشوارو تافت و اتو میکشه قشنگ مرتب 

من اومدم درست کنم خراب کردم 😂😂😂😂

دقیقا گردنم نمیگیرن بعدم میگن اونقدرا هم بد نیست

مامانم اصرار داشت عالیه بعد داداشمم شاهد میگرفت🤣

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

اینم خیلی حساسه همیشه سشوارو تافت و اتو میکشه قشنگ مرتب من اومدم درست کنم خراب کردم 😂😂😂😂

حالشو فقط شوهرم درک میکنه نه ما زنا😂😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید