2777
2789
عنوان

دوباره باید بریم عید دیدنی تبریک بگیم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما هم همینطور تنهای تنها و بی کسی ن میریم ن میان

ما خودمون نمی‌خوایم رفت و آمد داشته باشیم اهل رفت و آمد نیستیم 

و خودمون از بقیه فاصله گرفتیم و خوشحالیم از تصمیممون

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

چرا؟

خوشمون از رفت و آمد نمیاد من و شوهرم 

خنده‌های الکی تعارف‌های الکی اون رفت و آمد وقتی افراد صمیمیتی با هم ندارن و حتی حرف مشترکی ندارن  جز خوردن هدفی نداره

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

فامیل زیاد دارین و نمیرین کلا ما هم قط ارتباط کردیم

من بعد ازدواج با فامیلام قطع رابطه کردم خوشم ازشون نمیومد هیچوقت به اجبار خانوادم مجبور بودم ببینمشون 

شوهرم خانوادش خیلی خیلی پر جمعیتن خودشون به اندازه یه فامیلن 😅 ولی شوهرم دوس ندارم رفت و آمد داشته باشه باهاشون 

خوشمون از رفت و آمد نمیاد من و شوهرم خنده‌های الکی تعارف‌های الکی اون رفت و آمد وقتی افراد صمیمیتی ب ...

خوب برا همه که اینجور نیست 

ما با خانواده ام واقعا خوش میگذره

همه با هم جمع میشن میرن یه جا عید دیدنی

وای اگر عمو بچه هاش و عمه و بچه هاش باشن که اون شب عاللللییه عالی

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خوب برا همه که اینجور نیست ما با خانواده ام واقعا خوش میگذرههمه با هم جمع میشن میرن یه جا عید دیدنیو ...

سوال پرسیدی از من که چرا من رفت و آمد ندارم نگفتی توصیه عمومی کنم که 

من شرایط خودمو گفتم که چرا رفت و آمد ندارم نگفتم همه اینطورن یا اونطورن

سوال پرسیدی از من که چرا من رفت و آمد ندارم نگفتی توصیه عمومی کنم که من شرایط خودمو گفتم که چرا رفت ...

نه منظورم این بود با کسانی که صمیمی هستید و حال دلت را خوب میکنه برو

اینجور خودت افسرده میشی

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را