2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب دیدم یه ماهی که مال کس دیگه ای بود ولی رهاش کرده بود رو به سختی از مرگ نجات دادم و توی یه سطل بزرگ دستم بود یه ماهی بسیار زیبا و رنگارنگ. اون ماهی همون لحظه  زایمان کرد و سطل پر از بچه ماهی شد . اما شالم افتاد توی سطل و تقریبا تمام آب سطل رو به خودش کشید. و ماهی و بچه هاش همه مُردن. البته ماهی بعد از زایمان خودش حالش خیلی خوب نبود و در آخر مُرد.

آره کلا ذهن آشفته ای دارم

من خودم گاهی اوقات خواب فکرا و اتفاقات روزی که گذشت رو بصورت در هم برهم و شلم شوربا میبینم... ببین دنیای خواب خیلی رازالود و عجیبه.. اره اگر کسی واقعا معبر باشه خب میتونه بگه معناش چیه و اینا.. اونم خوابهایی که واقعا تعبیر داشته باشند نه اشفته باشه..

اسی بااجازه منم خوابمو بگم 

خیلی خواب بارداری میبینم دیشب خواب دیدم باردارم و شوهرم خیلی هوامو داشت برعکس دفعه های قبلی بعد من کفش لازم داشتم حتی نمیذاشت ازخونه برم بیرون همش مواظبم بود بعد به یکی ازاشناها گفته بود برام کفش مشکی خرید تعبیرش چیه 

من خودم گاهی اوقات خواب فکرا و اتفاقات روزی که گذشت رو بصورت در هم برهم و شلم شوربا میبینم... ببین د ...

آها این ماهی که توی خواب دیدم شب قبلش توی سریال پایتخت، ماهی نشون داد فکر کنم از اونجا یادم مونده😂