2777
2789
عنوان

تو روز عید دارم دعا میکنم مادربزرگم بمیره از شرش راحت بشیم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 52 پست

اتفاقا من امروز داشتم میگفتم چی میشد زنده بود تا همه دور هم جمع بشیم مثل بقیه خانواده ها 

واقعا دلم گرفته بود هیچکسو نداریم دور هم باشیم ایام عید رو 

من نمی‌دونم مادر بزرگ شما چجوریه مگه اما واقعا خونه مامان بزرگا به قول ما بُنه هست

🌱✨

تاپیک آخرم راجب عید فطر راهنماییم کنید 

ببخشید استارتر

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابات هرگز اعتراض نمی‌کنه شرایط از این بهتر مادر خودش رو ور دل خودش نگهداشته زنش هم که صداش درنمیاد. ...

می‌دونی این عفریته سیاست داره وقتی مامانم تنها هست تو خونه دهنشو باز می‌کنه من بعضی وقتا اتفاقی شاید بشنوم به من زیاد جرعت ندارع چیری بگه نه اینکه نگه میگه ولی خیلی کم 

اتفاقا من امروز داشتم میگفتم چی میشد زنده بود تا همه دور هم جمع بشیم مثل بقیه خانواده ها واقعا دلم گ ...

با خودشون زندگی می‌کنه و آزار گره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
می‌دونی این عفریته سیاست داره وقتی مامانم تنها هست تو خونه دهنشو باز می‌کنه من بعضی وقتا اتفاقی شاید ...

پشت مادرت دربیا هرچی گفت جوابش رو بده مدام هم تکرار کن باید ممنون مادرم باشی که نگهت داشته بقیه که آدم حسابت نمی‌کنند اصلا دوست ندارن

اتفاقا من امروز داشتم میگفتم چی میشد زنده بود تا همه دور هم جمع بشیم مثل بقیه خانواده ها واقعا دلم گ ...

من مادربزرگم باهامون زندگی می‌کنه اذیتمون می‌کنه کاش بجا مادربزرگ شما مادربزرگ من مرده بود 

می‌دونی این عفریته سیاست داره وقتی مامانم تنها هست تو خونه دهنشو باز می‌کنه من بعضی وقتا اتفاقی شاید ...

از مادرت دفاع کن ، بهش بگو حق نداری ب مادرم بی احترامی کنی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

رفتم تاپیک قبلت رو خوندم 

چطور ننه بزرگی هست که بچه دار شده زاییده عمری زندگی کرده

ولی آشپزی بلد نیست 

وااااا خدایااا قشنگ مشخصه از اون جنگ کناس

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

پشت مادرت دربیا هرچی گفت جوابش رو بده مدام هم تکرار کن باید ممنون مادرم باشی که نگهت داشته بقیه که آ ...

اره از این به بعد به مامانم گفتم بخواد چیزی بگه به جوری میکوبم دهنش که نفهمه از کجا خورده 

وای ده سال؟خدا به مادرت صبر بده

به پدرت بگین با برادرا پول بذارن پرستاربگیرن اینو بفرستن خونش

خانوما قبل از اینکه به استارتر غر بزنید فرض کنید مادرشوهرتون ده سااااااال آزگار بیاد خونتون تلپ بشه

میپذیرید؟ به خداوندی خدا نه

پس سیس آدم خودبا رو نگیرید

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من مادربزرگم باهامون زندگی می‌کنه اذیتمون می‌کنه کاش بجا مادربزرگ شما مادربزرگ من مرده بود

اینا سالمتر از ما هستند 

پدر شوهر سلیطه منم خیلی اذیت کنه ،از من هم سالم تر و سرحال تر و فرزتره